ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πιλότος για την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν – Τι θα πει στο μωρό όταν μεγαλώσει

Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο έγινε επειδή είχε μετανιώσει, ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πιλότος για την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν – Τι θα πει στο μωρό όταν μεγαλώσει

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν στο μνημόσυνο έγινε επειδή είχε μετανιώσει, ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος συζυγοκτόνος δέχθηκε έντονη κριτική από την κοινή γνώμη γιατί ενώ ήταν ο ίδιος που είχε δολοφονήσει την Καρολάιν στη συνέχεια αγκάλιαζε τη μητέρα της 20χρονης στο μνημόσυνο που έγινε στην Αλόννησο.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης που επί 37 ημέρες έλεγε ψέματα για τη δολοφονία της συζύγου του, μίλησε στον ΑΝΤ1 από τα κρατητήρια όπου βρίσκεται και ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατέστρεφα τις ζωές μας, της Καρολάιν, της μικρής και τη δική μου».

Όσο για το τι θα πουν στο παιδί όταν μεγαλώσει και θα ζητήσει εξηγήσεις, εκείνος δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα» είπε αρχικά, ενώ για την κίνησή του να αγκαλιάσει την πεθερά του στο μνημόσυνο της Καρολάιν λίγο πριν οδηγηθεί πίσω στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ όπου ομολόγησε το φριχτό έγκλημά του, ισχυρίστηκε: «Το έκανα γιατί είχα μετανιώσει. Ένιωθα τον πόνο της. Πάντα την αγαπούσα την πεθερά μου και πάντα θα αγαπάω την Καρολάιν» δήλωσε μάλλον κυνικά ο στυγερός δολοφόνος προκαλώντας και πάλι τη δημόσια γνώμη.

Τέλος να θυμίσουμε ότι την Τρίτη (22/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα απολογηθεί στον ανακριτή για την στυγερή δολοφονία που σκόραρε το πανελλήνιο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φθιώτιδα: Στο νοσοκομείο 35χρονη μητέρα μετά τον εμβολιασμό – Ποιο εμβόλιο έκανε

Άρης: Δύο μεταγραφές… αεροδρομίου παλεύει ο Καρυπίδης!

Τερματοφύλακας στην Αγγλία έγινε… Παπαδόπουλος και ισοφάρισε στο 95′ σε τελικό ανόδου στην League Two!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είπε ο πιλότος για την αγκαλιά στη μητέρα της Καρολάιν – Τι θα πει στο μωρό όταν μεγαλώσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.