ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη Καλλιακμάνη – Γι’ αυτό σκότωσαν την Κάρολαϊν!

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών ΝΑ Αττικής, αναφέρθηκε στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη Καλλιακμάνη – Γι’ αυτό σκότωσαν την Κάρολαϊν!

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, αναφέρθηκε στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Alpha και στην εκπομπή Μεσάνυχτα, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη για τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νερά, ο κόσμος έχει ταυτιστεί με ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει φιλήσυχα σε ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή, έχει δημιουργήσει την όμορφη οικογένειά του.

Η άτυχη μητέρα που δολοφόνησαν οι ληστές, ήταν μόλις 20 ετών και από μόνη της αυτή η συνθήκη «μιλάει» κατευθείαν στις καρδιές των απλών ανθρώπων.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έδωσε τα πιθανά σενάρια για τους λόγους που οι δράστες αφαίρεσαν τη ζωή από την 20χρονη κοπέλα.

Ένα από αυτά μπορεί να είναι το γεγονός ότι ίσως κάποια στιγμή η άτυχη μητέρα άρχισε να φωνάζει προκειμένου να αποπροσανατολίσει τους δράστες ώστε να προστατεύσει το 11 μηνών μωρό της ή επειδή είδε το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά κάποιου από τους δολοφόνους της.

Αναλυτικά όσα είπε για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:

Γλυκά Νερά: Ο Γεωργιανός που προκαλεί ερωτήματα

Η αστυνομία εξετάζει σοβαρά την πιθανή εμπλοκή του 43χρονου Γεωργιανού στη ληστεία και αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν επιχείρησε να φύγει με πλαστά έγγραφα από τη χώρα μέσω του μεθοριακού σταθμού Κήπων του Εβρου. Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για τη βίαιη ληστρική επιδρομή σε σπίτι ηλικιωμένων, μαζί με τέσσερις συνεργούς του, στις 5 Μαρτίου στο Πικέρμι. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου και συνεχίζεται η ανάκρισή του από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας.

Ο Γεωργιανός φέρεται να τηρεί «αρνητική στάση» και δεν δέχεται να συνεργαστεί ενώ φέρεται να χρησιμοποίησε τη φράση «αφήστε με να το σκεφτώ», απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, οι οποίοι του ζητούσαν να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τη ληστεία και το έγκλημα Γλυκά Νερά, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του στην υπόθεση.

Παράλληλα, και ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, από μία απομακρυσμένη προσπάθεια αναγνώρισης με ηλεκτρονικό τρόπο αρχικά, δεν φαίνεται να μπορεί με πει με σιγουριά πως ο 43χρονος είχε συμμετοχή στο έγκλημα.

Δεν αποκλείεται αυτή να γίνει και πίσω από τα… φιμέ τζάμια του δωματίου αναγνωρίσεων κατηγορουμένων αλλά και πιθανή φωνητική προσπάθεια αναγνώρισης, καθώς ο δολοφόνος της Καρολίνας ήταν εκείνος που μίλησε στους «ψηλούς» συνεργούς του σε μία γλώσσα που ο 33χρονος πιλότος δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.

Survivor – Νικολέτα Μαυρίδη: Σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της!

Σχίνος Κορινθίας: Μεγάλη φωτιά – Δόθηκε εντολή εκκένωσης οικισμού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη Καλλιακμάνη – Γι’ αυτό σκότωσαν την Κάρολαϊν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.