ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη: Βίντεο που μπορεί να δείχνει τους δράστες! (vid)

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ένα βίντεο από τα Γλυκά Νερά, το οποίο είναι πιθανό να δείχνει τους δράστες την ώρα που φτάνουν και την ώρα που φεύγουν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη: Βίντεο που μπορεί να δείχνει τους δράστες! (vid)

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ένα βίντεο από τα Γλυκά Νερά, το οποίο είναι πιθανό να δείχνει τους δράστες την ώρα που φτάνουν και την ώρα που φεύγουν.

Μία μεγάλη, όπως φαίνεται αποκάλυψη έκανε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στις έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ προβλήθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που καταγράφει την κίνηση επί της Λεωφόρου Λαυρίου και Διαδόχου Παύλου κοντά στο σημείο που βρίσκεται η μεζονέτα.

Στο βίντεο φαίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, που κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Μετά από περίπου δύο ώρες, στις 5.30 το πρωί, την ώρα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες του εγκλήματος φεύγουν από την περιοχή, βλέπουμε εκ νέου το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σημείο που κάθονταν οι δράστες

Η εκπομπή ακολούθησε την πορεία αυτού του αυτοκινήτου στην οδό Διαδόχου Παύλου και εντόπισε σημεία ερημικά, που πιθανότατα να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες για κάλυψη και παρακολούθηση.

Στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχουν λιγοστά σπίτια και οι δράστες θα μπορούσαν πεζή να φτάσουν στη μεζονέτα μέσα από ένα χωράφι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Οι κάμερες μιας κοντινής επιχείρησης δε λειτουργούσαν, ενώ από μία άλλη μονοκατοικία οι ένοικοι που είχαν φύγει, είχαν ξηλώσει τις κάμερες που είχαν.

Πήρε θέση ο σύζυγος της Καρολαΐν

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν μίλησε στην εκπομπή και με αφορμή τα σενάρια που ακούγονται, είπε: «Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη».

«Γιατί ο πιλότος δεν έχει κανένα ίχνος από το ασφυκτικό δέσιμο;» – Νέα στοιχεία ερευνά η Αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έρχεται τεράστια ανατροπή – Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα!

Γλυκά Νερά: Το έγκλημα και η συζήτηση για τη θανατική ποινή

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM – Τα συγχαρητήρια της Καγιά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Αποκάλυψη: Βίντεο που μπορεί να δείχνει τους δράστες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.