ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρχίζει η έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρχίζει η έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τρέχουν οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύο μήνες μετά, το ακριβές κίνητρο παραμένει μυστήριο. Έτσι, θα κληθούν μάρτυρες πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον 33χρονο πιλότο τις κρίσιμες ημέρες,  πριν αλλά και μετά τον φόνο, άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού, συνάδελφοι και γνωστοί του πιλότου κλπ.

Ακόμα, θα διερευνηθεί διεξοδικά ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού και άλλα τεχνικά ζητήματα, προκειμένου να φανεί αν υπήρχε χωρίς αμφιβολία, προεργασία της δολοφονίας της 20χρονης.

Την ίδια στιγμή, κομβικός θεωρείται ο τυχόν ρόλος μίας 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου πιλότου, με την οποία διατηρούσε πολυετή γνωριμία. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα. «Η παρουσία της δεν έχει σχέση με την δολοφονία της 20χρονης» έχει διαμηνύσει ο νομικός εκπρόσωπος της 40χρονης.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του. Επιπλέον ζητούμενο είναι αν είναι καταχωρισμένος ο αριθμός του τηλεφώνου της στην κατασχεθείσα συσκευή του 32χρονου. Κάτι που δεν φαίνεται να προκύπτει τουλάχιστον προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης:

Τα γενέθλια που δεν πρόλαβε ποτέ η Κάρολαϊν…

Αραούχο: Αποχαιρέτησε τη Λας Πάλμας και έρχεται στην ΑΕΚ!

Survivor: Υποπλοίαρχος στις Κυκλάδες η Μαριάνθη Κάσδαγλη πιο όμορφη από ποτέ! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρχίζει η έρευνα για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.