ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γενέθλια που δεν πρόλαβε ποτέ η Κάρολαϊν…

Η Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της θα γινόταν 20 ετών λίγους μήνες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γενέθλια που δεν πρόλαβε ποτέ η Κάρολαϊν…

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Κάρολαϊν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της θα γινόταν 20 ετών.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, με τις αρχές να δουλεύουν πάνω στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και το τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

Η Κάρολαϊν θα γιόρταζε χθες (12/7) τα γενέθλιά της και θα γινόταν 20 ετών, με τον κόσμο να μην την ξεχνάει.

Χιλιάδες είναι τα μηνύματα που έχουν κατακλίσει τους λογαριασμούς της στα Social Media, στέλνοντας συγκινητικά μηνύματα προς τη νεαρή γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Παράλληλα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκαν σελίδες στη μνήμη της.

«Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλιά σου» γράφει ένας χρήστης. «Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» γράφει ένας άλλος. «Καλό παράδεισο. Γαλήνια, ουράνια γενέθλια» έγραψε ένας άλλος. Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που έστειλαν διάφοροι χρήστες των Social Media.

Μάλιστα, σε τρεις ημέρες η Καρολάιν θα γιόρταζε και την επέτειο του γάμου της, ο οποίος έγινε στις 15 Ιουλίου του 2019. Έναν γάμο που έμοιαζε με παράδεισο και αποδείχτηκε κόλαση.

«Από χθες είναι στο μυαλό μου συνέχεια, γιατί χθες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από τη δολοφονία και σήμερα θα έκλεινε τα 20 χρόνια του κάτι που δεν πρόλαβε και έμεινε στα 19 αφήνοντας πίσω του γονείς και το κοριτσάκι της», σημείωσε η καθηγήτρια της Καρολάιν, Κική Αναγνώστου στον Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δουλειά πιλότου μέσα στις φυλακές»; Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία στο φως – Τι συνέβαινε με την Κάρολαϊν!

Σοβαρό τροχαίο για την Ιωάννα Μαλέσκου – Η αποκάλυψη που πάγωσε τους τηλεθεατές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα γενέθλια που δεν πρόλαβε ποτέ η Κάρολαϊν…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.