ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει για πάντα τη μεζονέτα ο πιλότος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική απόφαση να φύγει από τη μεζονέτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του. Ο 32χρονος πιλότος και η κόρη το καλούνται με κάποιο τρόπο να συνεχίσουν τη ζωή τους, έπειτα και το φονικό στα Γλυκά Νερά. Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει για πάντα τη μεζονέτα ο πιλότος!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική απόφαση να φύγει από τη μεζονέτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του.

Ο 32χρονος πιλότος και η κόρη το καλούνται με κάποιο τρόπο να συνεχίσουν τη ζωή τους, έπειτα και το φονικό στα Γλυκά Νερά. Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της 20χρονης Καρολάιν. Δύσκολη η ταυτοποίηση του δράστη μόνο από το σκίτσο.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι αστυνομικοί τις έρευνες για το φονικό στα Γλυκά Νερά, με μοναδικό στόχο να πιάσουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Ο τραγικός σύζυγος δεν έχει καταφέρει, όπως είναι λογικό, να επιστρέψει στο σπίτι που γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της συζύγου του. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν το απόγευμα της Δευτέρας να είναι μια από τις τελευταίες φορές που μετέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, η απόφαση να ζήσει με την κόρη του μακριά από το σπίτι μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε με τόση αγριότητα η σύζυγός του, έχει παρθεί.

Πολύ σύντομα, το σπίτι θα αδειάσει και ο νεαρός πατέρας θα συνεχίσει μακριά τη ζωή του, αγκαλιά με τη κόρη του.

Ελάχιστα τα ευρήματα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο και «το ΒΗΜΑ» τα μοναδικά ευρήματα στα χέρια των επιστημόνων στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι ένα αποτύπωμα άσχετου αλλοδαπού εργάτη κι ένα… πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην ταινία αυτή δεν βρέθηκαν και ίχνη από γάντια (μπορεί να υπήρχε επικόλληση τμήματος πλαστικών γαντιών, ίνες υφασμάτινου κλπ.) που προφανώς φορούσαν οι ληστές αφού δεν άφησαν κανένα άλλο ίχνος στο σπίτι.

Χαρακτηριστικό δε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της 20χρονης Κάρολαϊν, παρότι, σύμφωνα με τις δραματικές περιγραφές του συζύγου της, η τραγική μητέρα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Εστιάζουν στα δείγματα DNA και στο παράθυρο

Επισημαίνεται ότι δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10 με 20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι σε όλη την κατοικία.

Σημειώνεται ακόμη ότι η βάση DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ έχει πλέον σήμερα τους γενετικούς τύπους 18.500 ατόμων, ενώ υπάρχει κι ένα ζωτικής σημασίας αρχείο με 21.000 «ορφανά» δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί σε τόπους εγκληματικών επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών κλπ.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ σχεδόν όλοι οι δράστες σοβαρών εγκληματικών ενεργειών την τελευταία δεκαετία έχουν δώσει δείγματα γενετικού υλικού κι έχουν καταγραφεί.

Ανάμεσά τους και το παράθυρο από το οποίο μπήκαν και βγήκαν από το σπίτι. Το παράθυρο δεν είχε ίχνη παραβίασης, ούτε γυαλιά ήταν σπασμένα κάτω, ούτε το τελάρο είχε ίχνη από κατσαβίδι. Ήταν βγαλμένο και ακουμπισμένο στο πάτωμα, στη μέση του δωματίου στο υπόγειο και γύρω υπήρχαν διάσπαρτες πεταμένες βίδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Διασωληνωμένος 17χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Παναθηναϊκός: Ιστορική απόφαση – Αφαιρεί έναν τίτλο από την τροπαιοθήκη του!

MasterChef spoiler 25/5: Αυτός δεν φτάνει στον τελικό

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εγκαταλείπει για πάντα τη μεζονέτα ο πιλότος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.