Δυστυχώς φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν όπως όλα δείχνουν φτάνει στην εξιχνίαση του.

Οι αρχές φέρεται να έχουν στα χέρια τους τον δολοφόνο της Καρολάιν και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως εξιχνιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος. Ο 32χρονος πιλότος είναι ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας. 

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 32χρονος βρίσκεται εδώ και έξι ώρες στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα ανθρωποκτονιών και οι αστυνομικοί ζητάνε απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκαλέσει απορίες στους αστυνομικούς.

Από εκείνη την ώρα -“νωρίς το πρωί”, είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ειδικότερα:

-Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

«Ο Ολυμπιακός προσφέρει τριετές στον Μήτογλου»

ΑΕΚ: «Πάπαλα» ο Γούτας!

Ολυμπιακός: Ο εξτρέμ που ψάχνει και ο Ονιεκούρου