ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση ο δολοφόνος

Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην ζωή του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ερευνούν οι αρχές.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση ο δολοφόνος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην ζωή του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ερευνούν οι αρχές.

Οι εξελίξεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συγκλονίζουν, ενώ καθημερινά βλέπουν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία της υπόθεσης.

Η ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή του 32χρονου γυναικοκτόνου είναι κάτι που απασχόλησε τις αρχές μετά την αποκάλυψη πως ο ίδιος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη συζυγό του, κάτι το οποίο ερευνούν διεξοδικά.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία και συνεργάτης με την Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στην υπόθεση, δίνοντας νέα στοιχεία που απασχολούν.

Μόνο τυχαία δεν είναι τα λόγια του, καθώς ήταν ο πρώτος που… «έδωσε» τον 32χρονο πιλότο, τονίζοντας πως αυτός είναι ο δολοφόνος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» στο Sigma TV, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ύπαρξη τρίτου προσώπου, τονίζοντας πως η πληροφορία που έχει είναι σωστή και ερευνούν οι αρχές.

Έτσι, οι υποψίες που έκαναν λόγο για κάτι τέτοιο φαίνεται πως παίρνουν… σάρκα και οστά, με τον πιλότο να φέρεται να έχει κάποια εξωσυζυγική σχέση όμως ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές. Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Οι Αρχές έστω και καθυστερημένα έφτασαν εκεί. Συνελήφθη αλλά η υπόθεση έχει κενά. Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε, όμως, να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν κάποιον ρόλο για να φτάσει ο άνθρωπος αυτός στη δολοφονία. Δεν φτάνεις στον φόνο για έναν απλό καβγά.

Η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η Δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι. Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακές οι σχέσεις του Μπάμπη με την μητέρα του; Νέες αποκαλύψεις

Αίτημα της οικογένειας της Καρολάιν για αποκλειστική επιμέλεια

Δικηγόρος Μπάμπη «Σε 10 με 15 μήνες η δίκη»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση ο δολοφόνος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.