ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-αίνιγμα έβγαλε η Καρολάιν

Οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ακόμα υπάρχουν ερωτήματα.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-αίνιγμα έβγαλε η Καρολάιν

Οι αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εκεί όπου ακόμα υπάρχουν ερωτήματα.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να καθηλώνει ολόκληρη την Ελλάδα, ειδικότερα όσο βλέπουν το φως της δημοσιότητας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 32χρονος γυναικοκτόνος μίλησε για δεύτερη φορά στην αστυνομία κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ, περιγράφοντας το πως έγινε το έγκλημα και σημειώνοντας πως πρώτα ξύπνησε την Καρολάιν και μετά τη σκότωσε. Αυτή η εκδοχή άλλωστε φαίνεται να είναι και πιο κοντά στα ευρήματα  από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Καρολάιν φαίνεται πως έψαχνε ξενοδοχείο ώστε να φύγει από το σπίτι της, ενώ υπάρχει κάτι ακόμα που έχει προβληματίσει αρκετά τις αρχές που ψάχνουν εξήγηση.

Στο κινητό της βρέθηκε μία φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κοιμάται με το μωρό στα χέρια του, κάτι που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί γιατί συνέβη.

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικολούλη – Γλυκά Νερά : Η κάμερα έδειξε κατα λάθος το χαρτί που της έδωσαν

Έγκλημα στα Γλυκά στα Νερά: Μεθοδευμένα από την ΕΛ.ΑΣ. όσα έλεγε η Μυλωνοπούλου

Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Φωτογραφία-αίνιγμα έβγαλε η Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.