ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

H μητέρας της, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη τον χαμό της κόρης της και πως την δολοφόνησε ο Μπάμπης.
Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!

Καρολάιν: H μητέρας της, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη τον χαμό της κόρης της και πως την δολοφόνησε ο Μπάμπης.

Στην υπόθεση στα Γλυκά Νερά, ο πιλότος είπε στον δικηγόρο του: «Με την ομολογία λυτρώθηκα – Αξίζω να τιμωρηθώ!». Την ίδια στιγμή ανάστατη είναι η μητέρα της Καρολάιν.

Φίλη της οικογένειας μίλησε για το θέμα στα Γλυκά νερά, στην εκπομπή, ΣΚ Παρέα στον ΣΚΑΪ. Η κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο τόνισε για την φίλη της Σουζάνα, που είναι η μητέρα του θύματος, πως είναι πολύ θυμωμένη.

Είναι γεμάτη θυμό, αλλά παράλληλα της έχουν δημιουργηθεί και πολλά «γιατί», είχε αυτήν την κατάληξη, η σχέση του ζευγαριού.

Δεν μπορεί να το πιστέψει, είναι σαν να ζει σε έναν εφιάλτη. Είχε καλή άποψη για τον Μπάμπη, που τον θεωρούσε ως συνέχεια της κόρης της. Πίστευε πως ήταν πολύ ευτυχισμένοι και φοβόταν μήπως τους τύχει κανένα κακό.

Η κ. Χαρίκλεια πιστεύει πως η κόρη της δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα για το γάμο της και να την στενοχωρήσει. Γι’ αυτό δεν της είχε αποκαλύψει τι συνέβαινε στην πραγματικότητα.

Για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο σαν άνθρωπο και την σύλληψη του ανέφερε πως: «Ήταν χαμογελαστός αλλά δεν εκδήλωνε τα συναισθήματα του εύκολα.

Παρόλα αυτά έδειχνε πολύ ερωτευμένος. Πήγαινε στο νησί, μόνο για να της πάει μία ανθοδέσμη. Όταν έγινε η σύλληψη του, ο αστυνομικός τον έπιασε από το χέρι, όταν προσπάθησε ο Μπάμπης να πιάσει το κινητό του και είπε στον πιλότο, πως είναι κάτι το σοβαρό».

Όλο αυτό της φάνηκε παράξενο. Τέλος αποκάλυψε πως ο αδερφός του 32χρονου είναι σοκαρισμένος και η οικογένεια του, δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Χρηστίδου: «Είχα προσωπική συνομιλία με τον Μπάμπη! Αισθάνομαι προδομένη»

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση η Μαριαλένα σκέφτεται να αποχωρήσει

Οι πρώτοι κανόνες του Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρολάιν: Η μητέρα της έπαθε σοκ μόλις έμαθε ποιος είναι ο δολοφόνος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.