ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος απειλούσε με αγωγή ιερέα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο πιλότος είχε καταλάβει ότι ο κλοιός είχε αρχίσει να στενεύει γύρω του και προσπαθούσε να απομακρύνει τις υποψίες.  Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον...
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος απειλούσε με αγωγή ιερέα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο πιλότος είχε καταλάβει ότι ο κλοιός είχε αρχίσει να στενεύει γύρω του και προσπαθούσε να απομακρύνει τις υποψίες. 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε δίστασε να τα βάλει ακόμα και με ιερέα! Η Καρολάιν ήξερε πράγματα που δεν έπρεπε;

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες πριν την ομολογία και τελικά τη σύλληψή του, ο 32χρονος είχε καταλάβει ότι ο κλοιός είχε αρχίσει να στενεύει γύρω του. Προσπαθούσε επιτακτικά να απομακρύνει τις υποψίες γύρω από αυτόν. Ωστόσο, στην προσπάθειά του αυτή έκανε περισσότερα λάθη.

Ένα από αυτά τα λάθη είναι η υπερβολική αντίδρασή του στην πληροφορία ότι ιερέας επικοινώνησε με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», προκειμένου να μιλήσει για την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Χωρίς, όμως, να ξέρει τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα του ιερέα με την Αγγελική Νικολούλη, ο Μπάμπης απειλούσε με αγωγές. Αυτό, γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ιερέας μαρτύρησε πως ο πιλότος είχε πρόβλημα στο γάμο του με την Καρολάιν.

Αυτό προέκυψε από το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη. Στην εκπομπή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι συνομιλίες που είχε η δημοσιογράφος με τον 32χρονο πιλότο καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών.

Η απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του και οι απειλές: «Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί…»

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι πήγε η γυναίκα μου για εξομολόγηση και του είπε για υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…».

Αυτά έλεγε στην Αγγελική Νικολούλη, μη μπορώντας να κρύψει τον πανικό του, αφού πίστευε ότι ο ιερέας είχε αποκαλύψει τα όσα του είχε εξομολογηθεί η άτυχη Καρολάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Θεσσαλονίκη: Νεαρή έπεσε σε φρεάτιο και έμεινε λιπόθυμη σε πάρτι στο ΑΠΘ

Euro 2020: Τα γυρνάει η UEFA! Η απόφαση για το περιβραχιόνιο του Νόιερ

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Η «πεθερά» Μαρέβα τη στηρίζει χρόνια;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος απειλούσε με αγωγή ιερέα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.