ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αστυνομία γνωρίζει ποιος απειλούσε την ψυχολόγο της Καρολάιν

Την φωνή πίσω από τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η ψυχολόγος φέρεται να έχει αναγνωρίσει η αστυνομία.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αστυνομία γνωρίζει ποιος απειλούσε την ψυχολόγο της Καρολάιν

Οι εξελίξεις του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δεν έχουν τέλος. Η αστυνομία ερευνά εδώ και καιρό την περίπτωση συνεργού στην υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ.  έχει αναλύσει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Οι καταθέσεις της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού για τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν κατά την διάρκεια των καταθέσεων της έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει πλέον ποιος άνθρωπος απειλούσε την ψυχολόγο να μη μιλήσει για όλα όσα ήξερε για το ζευγάρι και την σχέση τους. Μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει και ο λόγος για τον οποίο η σύμβουλος δεχόταν αυτού του είδους τα τηλεφωνήματα.

Η κ Μυλωνοπούλου, σε κατάθεση της αναφέρθηκε σε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από «άγνωστο πρόσωπο» την περίοδο 21-25 Μαΐου, δηλαδή όταν έγινε γνωστό ότι προχωρούσε σε συνεδρίες με το ζευγάρι. Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι η ίδια, είχε καταγγείλει στην Ασφάλεια Αττικής ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο της έξω από το σπίτι της.

Η κινήσεις τις αστυνομίες και η περίπτωση του συνεργού

Το τελευταίο διάστημα κλήθηκαν στη ασφάλεια συγγενικά άτομα του πιλότου για ενδεχόμενη σχέση τους με τα τηλεφωνήματα εις βάρος της ψυχολόγου της Καρολάιν. Στελέχη των αρχών ασφαλείας σημείωναν ότι «η έρευνα αυτή είναι πλέον στην κύρια ανάκριση και διεξάγεται μόνο από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς. Επιπλέον δεν έχει δοθεί καμιά σχετική δικαστική παραγγελία για διερεύνηση κάποιας πτυχής της στις αστυνομικές αρχές».

Να σημειωθεί ότι ούτε στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά , ούτε και στην διάρκεια της αρχικής αστυνομικής έρευνας έχουν ζητηθεί περαιτέρω αναλυτικά στοιχεία από την σύμβουλο ψυχικής υγείας για τους χρόνους αυτών των τηλεφωνικών κλήσεων ,το ακριβές περιεχόμενο τους. Επιπλέον δεν ζητήθηκε το ηχογραφημένο μήνυμα από το κινητό της συναδέλφου της.

Διαβάστε Επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μέσα στην εβδομάδα τα αποτελέσματα από κάμερες και άρση τηλεφωνικού απορρήτου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τον «συνεργό»

Σεμέδο – Ολυμπιακός: Η καταγγελία «έσπασε» το deal με την Πόρτο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η αστυνομία γνωρίζει ποιος απειλούσε την ψυχολόγο της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.