ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τον «συνεργό»

Την απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το αν υπήρξε συνεργός στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έκανε γνωστή μέσα δηλώσεων του ο δικηγόρος του.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τον «συνεργό»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Την ώρα που θεωρείται δεδομένο πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε συνεργό και με τον κλοιό να στενεύει επικίνδυνα για τον ίδιο, ο δικηγόρος του δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν τονίζει πως δεν υπήρξε κάποιο άτομο που να βοήθησε τον πελάτη του σε αυτό το στυγερό έγκλημα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, «είναι πεπερασμένη η υπόθεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπήρχε καμία εμπλοκή κανενός συγγενικού προσώπου όπως λένε τα δημοσιεύματα», ανέφερε σχετικά. «Ο εντολέας μου αναμένει το δικαστήριό του και την εξέλιξη της δικογραφίας». είπε, μιλώντας στο κανάλι του Mega.

«Απίθανη», ωστόσο, θεωρούν στελέχη της ΕΛΑΣ όπως κι άλλοι ερευνητές του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά την ύπαρξη άμεσου συνεργού του 32χρονου πιλότου Μπαμπη Αναγνωστόπουλου στην ανθρωποκτονία της 20χρονης συζύγου του. Κι αυτό ύστερα κι από την ανάλυση όλων των δεδομένων αλλά και των καταθέσεων που έχει δώσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ. Ελένη Μυλωνοπούλου από τις οποίες δεν διαφαίνεται ύπαρξη ατόμου που υποβοηθούσε τον κατηγορούμενο στην εν ψυχρώ δολοφονία της συζύγου του. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιασθούν στοιχεία για τηλεφωνικές επικοινωνίες, υλικό από κάμερες, δεδομένα τραπεζικών συναλλαγών, ενώ θα κληθούν για καταθέσεις συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Η κ. Μυλωνοπούλου σε κατάθεση της προ ενός περίπου μηνός αναφερθηκε σε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε από άγνωστο «πρόσωπο» την περίοδο 21-25 Μαΐου, όταν αρχισε να δημοσιοποιείται ότι προχωρούσε σε συνεδρίες με το ζευγάρι. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας λίγες ημέρες νωρίτερα από την προαναφερόμενη ημερομηνία είχε καταγγείλει σε αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο αυτοκίνητο της στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έσπασε» ο Μπάμπης

Δολοφονία Καρολάιν: Νέα στοιχεία για το πώς έσβησαν τα ίχνη

Τσιτσιπάς: Πρώτο θέμα ο… Μάρεϊ κι ας κέρδισε ο Έλληνας αθλητής – Στο επίκεντρο η τουαλέτα του Στέφανου!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τον «συνεργό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.