ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δουλειά πιλότου μέσα στις φυλακές»; Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε χιούμορ μέσα στις φυλακές για την εργασία που θα μπορούσε να ακολουθήσει εκεί.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δουλειά πιλότου μέσα στις φυλακές»; Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε χιούμορ μέσα στις φυλακές για την εργασία που θα μπορούσε να ακολουθήσει εκεί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως γράψαμε Νέα στοιχεία στο φως – Τι συνέβαινε με την Κάρολαϊν!.

Παράλληλα η ζωή του 32χρονου, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού έχει αλλάξει πολύ. Από άτομο με πολλά χρήματα, περιζήτητος γαμπρός και ο περιζήτητος γαμπρός μέσα σ’ ένα κελί.

Που έγινε δολοφόνος σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και στην συνέχεια, σκέφτηκε ένα ολόκληρο σενάριο για αυτό που είχε διαπράξει, για να γλιτώσει την σύλληψη και την φυλάκιση.

Πάντως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μιλάνε για ένα άτομο, με ψυχραιμία στο βλέμμα και τις κινήσεις του. Το οποίο αντιμετωπίζει με ψυχρότητα τις καταστάσεις.

Λες και από τότε που ζούσε σε μία μεζονέτα και μεταφέρθηκε σε κελί μαζί με τρία άλλα άτομα να μην τον πείραξε ιδιαίτερα.

Τον χαρακτηρίζουν ως «ψυχρό υπολογιστή», που περιμένει να περάσει ο χρόνος για να βγει εκτός της φυλακής.

Έχει μάλιστα και διάθεση για χιούμορ, καθώς όταν τον ρώτησαν τι δουλειά θέλει να κάνει μέσα στην φυλακή τους ρώτησε: «μήπως υπάρχει θέση πιλότου;».

Aπασχολείται ως καθαριστής, διαβάζει ή βλέπει τηλεόραση για να περάσει η ώρα και έχει τυπικές σχέσεις με τους άλλους κρατούμενους.

Όπως και με τον Μένιο Φουρθιώτη που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Η δημοσιότητα των τελευταίων ημερών πάντως φαίνεται πως δεν του άρεσε και κλείστηκε μέσα στο κελί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Φύλλο και φτερό» το τηλέφωνο του πιλότου

Ολυμπιακός: Ο πόλεμος για Καμαρά!

«Αποκατέστησα το κορίτσι»: Ο ιστορικός γάμος του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχει δουλειά πιλότου μέσα στις φυλακές»; Προκλητικός ο Αναγνωστόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.