ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπόνοιες για εμπόριο ναρκωτικών από τον πατέρα της Καρολάιν

Η οικογένεια της Καρολάιν κατηγορεί τον πιλότο για διάφορα άλλα αδικήματα που είχαν σχέση με την δολοφονία της κόρης τους
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπόνοιες για εμπόριο ναρκωτικών από τον πατέρα της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η οικογένεια της Καρολάιν κατηγορεί τον πιλότο για διάφορα άλλα αδικήματα που είχαν σχέση με την δολοφονία της κόρης τους.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όπως γράψαμε ο Μένιος Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη μέσα στη φυλακή για συνέντευξη.

Σε άλλες πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο ανακριτής αναζητά, τα κίνητρα που είχαν ως αποτέλεσμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να δολοφονήσει την γυναίκα του. Γι’ αυτό το ζήτημα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στην «The Sun».

Σ’ αυτήν υποστήριξε πως έχουν βάση οι φήμες που θέλουν τον 23χρονο, να έχει σχέση με λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Ακόμη σημείωσε πως «Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους».

Για το ίδιο θέμα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε πως έρχονται αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας.

Η ατάκα του ήταν: «Θα δούμε εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες για το κίνητρο του δολοφόνου» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα και κάτοικος της περιοχής κάνει γνωστό πως ο πιλότος είχε αγοράσει οικόπεδο και είχε δώσει εντολή στην κατασκευαστική εταιρεία, να αρχίσει την ανέγερση του.

Μάλιστα συνέχισε να κάνει ραντεβού για το σπίτι, μετά τον θάνατο της Καρολάιν, ενώ η κοινή γνώμη ήταν συγκλονισμένη, ενώ οι αρχές αναζητούσαν τα άτομα που διέπραξαν το αδίκημα όπως τους είχε δηλώσει ο Αναγνωστόπουλος.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος απαντά για τα έξοδα της κηδείας, το σπίτι στη Σούδα και τα δημοσιεύματα

Νίκος Μπουρλάκης: Η Ελλάδα τελικά μπορεί να παίξει διαφορετικά

Survivor: Ο Κόρομι εξηγεί γιατί έχασε επίτηδες (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Υπόνοιες για εμπόριο ναρκωτικών από τον πατέρα της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.