ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η παράδοση της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν

Η μητέρα του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της ξεκίνησε από το σπίτι της
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η παράδοση της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η μητέρα του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της ξεκίνησε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσει το βρέφος στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνοδευόμενη από τον άλλο γιο της, τον αδερφό του Μπάμπη, προχώρησαν μέχρι το αυτοκίνητό τους και σε λίγη ώρα αναμένεται να παραδώσουν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, όπως άλλωστε έκρινε προσωρινά το Δικαστήριο.

Η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε πως η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, στην οικογένεια της 20χρονης, ενώ αφαιρέθηκε και η γονική μέριμνα από τον 33χρονο συζυγοκτόνο.

Η οικογένεια του πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ενός έτους Λυδία, πέντε ημέρες τον μήνα, 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι, μόνο στην Αλόννησο.

Από χθες, που έγινε γνωστή η είδηση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας, επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση στην Αλόννησο. Όλοι περιμένουν τη μικρή Λυδία για να τη μεγαλώσουν μαζί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Μάλιστα, όταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, επικοινώνησε με τη μητέρα της για να της ανακοινώσει την απόφαση, η τελευταία ξέσπασε σε λυγμούς.

Δήλωσε, δε, πως πως αν θέλει η οικογένεια του 33χρονου πιλότου μπορεί και περισσότερες ώρες -πέρα από το επιτρεπόμενο δηλαδή όριο- να βλέπει τη μικρή Λυδία.

Δείτε το ρεπορτάζ του Open:

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνείται τις αποκαλύψεις ο Αναγνωστόπουλος – Πως αντέδρασε στην ανακοίνωση της επιμέλειας

Survivor highlights 29/6: Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας στην επόμενη φάση – Έχασε ο Κόρο (vids)

Σαν σήμερα: Όταν η Ελλάδα έφτασε ένα βήμα πριν από τους «8» του Μουντιάλ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η παράδοση της Λυδίας στη μητέρα της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.