ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το σπίτι στη Σούδα και το τρίτο πρόσωπο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μυστήριο δημιουργείται γύρω από το σπίτι στη Σούδα αλλά και το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το σπίτι στη Σούδα και το τρίτο πρόσωπο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μυστήριο δημιουργείται γύρω από το σπίτι στη Σούδα αλλά και το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει καθηλώσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις αρχές να ερευνούν όλα όσα μπορεί να οδήγησαν στη δολοφονία της Καρολάιν.

Ένα σπίτι στη Σούδα το οποίο φέρεται πως είδε ένα μέλος του ζευγαριού τον προηγούμενο Απρίλιο, έναν περίπου μήνα πριν το έγκλημα, έρχεται να εγείρει νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή Live News του Mega, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αυτή που πήγε με ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλλου για να δει από κοντά το σπίτι και να προχωρήσει στην ενοικίασή του.

Άλλωστε, κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛΑΣ εν αποστρατεία και συνεργάτης με την Αγγελική Νικολούλη, που σημείωσε «Κάποιος από το ζευγάρι, πήγε με κάποιο άλλο πρόσωπο να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα πρέπει να διασταυρώσουν οι Αρχές. Το σπίτι μπορεί να κρύβει πολλά. Η πληροφορία σύμφωνα με όσα γνωρίζω εγώ είναι σωστή».

Βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν η Καρολάιν ήταν αυτή που πήγε να το επισκεφτεί, αλλά και τον λόγο που μπορεί να ήθελαν να το νοικιάσουν, αφού δεν προκύπτει ακόμα από κάπου μέχρι τώρα.

Πρόκειται για ένα σπίτι στην περιοχή «Μεγάλα χωράφια», το οποίο είναι πάνω από 100 τ.μ, με εξαιρετική θέα, τρεις κρεβατοκάμαρες, ένα σπίτι δηλαδή για μία μεγάλη οικογένεια.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ερευνούν την ύπαρξη τρίτου προσώπου και το αν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάποια εξωσυζυγική σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μυστήριο με τον τρόπο δολοφονίας της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Γοητευτική προσωπικότητα ο πιλότος» – Η Τένια Μακρή δικαιολογεί τη δήλωσή της

Survivor: Ο Ατζούν βρήκε την 1η παίκτρια για τον 5ο κύκλο του παιχνιδιού;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, το σπίτι στη Σούδα και το τρίτο πρόσωπο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.