ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη!

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη!

«Σε καιρό πανδημίας δεν σκοτώνει μόνο ο κορονοϊός αλλά και η έμφυλη βία. Σπίτια που κρύβουν Γολγοθά, με κακοποιητές συζύγους», είπε στην ΕΡΤ η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Η Κούλα Τοπαλούδη, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης, πήρε θέση για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Οι νάρκισσοι και η πατριαρχική κοινωνία δεν επιτρέπουν όχι. Ακόμη και η φίλη της δεν έκανε τίποτα να ενημερώσει τους γονείς. Κι αυτός με μεγάλο σαδισμό έπεσε στο κορμί της κι έβαλε πάνω στη νεκρή μανούλα το παιδί, που θα μισήσει για μια ζωή τον φονιά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δέχομαι μηνύματα από πολλές γυναίκες, 30ρες με παιδιά 7 χρονών που λένε ότι θα τα τινάξουν στον αέρα γιατί δεν αντέχουν», πρόσθεσε η μητέρα με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ να θέτει το ερώτημα «γιατί γίνεστε εσείς αποδέκτης και όχι οι ειδικοί», υπενθυμίζοντας τα καταφύγια κακοποιημένων γυναικών.

Παράλληλα η κ. Τοπαλούδη επέμεινε πως ακόμη και κακοποιημένες γυναίκες σε νοσοκομεία «δεν τολμάνε να καταγγείλουν γιατί οι περισσότερες δεν έχουν δουλειές για να πατήσουν στα πόδια τους». Και πρόσθεσε το ερώτημα ποιοι ξενώνες δέχονται να βρουν εργασία σε κακοποιημένη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι είναι αυτό που αν επικαλεστεί ο πιλότος οι δικαστές πρέπει να το δεχτούν

Κορονοϊός: 248 κρούσματα – 296 διασωληνωμένοι – 14 νεκροί

Γλυκά Νερά: Ο αδερφός του πιλότου έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Στο επίκεντρο της Ε.Ε. τα νησιά: Τουριστική πολιτική με νησιωτική ταυτότητα ζητά η Ελλάδα

Ο Ηλίας Κικίλιας, γενικός διευθυντής του ΙΝΣΕΤΕ, έθεσε το θέμα της νησιωτικότητας στον τουρισμό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής, σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες υπό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

ExtraTime
ExtraTime: Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Απαλλαγή από ΦΠΑ: Γιατί παραμένει ανενεργή μια τόσο σημαντική διάταξη για τις μικρές επιχειρήσεις;

Το ΥΠΟΙΚ φέρνει με νόμο την απαλλαγή μικρών επιχειρήσεων από τον ΦΠΑ, όμως η εφαρμογή της μένει στα χαρτιά — με εμπόδια, γραφειοκρατία και παράλογες προϋποθέσεις.

ExtraTime
Κοινωνία: Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Αμαλιάδα: Μητρότητα, προδοσία και θάνατος

Φέρεται να δολοφόνησε τρία βρέφη – δύο δικά της και ένα παιδί φίλης της – και να αποπειράθηκε να δολοφονήσει μία ενήλικη γυναίκα, επίσης φίλη της, όταν ακόμη ήταν ανήλικη.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Απόφαση – σταθμός στις ΗΠΑ αναγνωρίζει το δικαίωμα στους γονείς να προστατεύουν τα παιδιά τους από τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία

Μια απόφαση - καταλύτης για το Αμερικανικό κράτος έρχεται να βάλει τέλος στον woke «γενιτσαρισμό» στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
ExtraTime: Πε και παι…

Πε και παι…

Πέσε και παίρνε Έλληνα. Έχουμε καταντήσει να έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

ExtraTime
Κοινωνία: Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Σερβία: Οι φοιτητές «σαρώνουν» την κυβέρνηση – Στους δρόμους για τα δικά τους «Τέμπη»

Μετά την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νοεμβρίου, η φοιτητική οργή διογκώθηκε και πλέον απειλεί ευθέως την κυβέρνηση Βούτσιτς. Μαζικές κινητοποιήσεις, αποκλεισμοί δρόμων και άγρια επεισόδια στο Βελιγράδι.

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Η Θεία Λειτουργία «μιλά» και στη νοηματική: Μια πράξη αγάπης και σεβασμού

Ο πατήρ Ιωάννης Καραμούζης διακονεί το Ευαγγέλιο με τρόπο μοναδικό: αποδίδει τη Θεία Λειτουργία και το θείο μήνυμα στη νοηματική γλώσσα, για ανθρώπους με προβλήματα ακοής. Με πίστη, εκπαίδευση και, κυρίως, βαθιά αγάπη για τον συνάνθρωπο, προσφέρει μια πολύτιμη γέφυρα επικοινωνίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Διπλωματία – φιάσκο στη Λιβύη με τον Γεραπετρίτη να μην κερδίζει τίποτα χειροπιαστό ενώ η Κρήτη «βουλιάζει» από λαθρομετανάστες

Σκούρα τα πράγματα στις διμερείς επαφές με Λιβύη - «Σουρωτήρι» η Κρήτη παρά τις φρεγάτες που υποτίθεται θα απέτρεπαν τις ροές μεταναστών

Κοινωνία
Κοινωνία: Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Μαρία Καρυστιανού: Κατέθεσε τη «φωνή του λαού» στη Βουλή με το ψήφισμα 1,3 εκατ. υπογραφών – «Η ατιμωρησία δεν συνάδει με τη Δημοκρατία»

Η Μαρία Καρυστιανού μετέφερε το μαζικό αίτημα των πολιτών να πάψει το καθεστώς ατιμωρησίας, την ίδια μέρα που ο Κώστας Αχ. Καραμανλής παρακάμπτει προκλητικά την Προανακριτική

Κοινωνία