ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκέψεις να μεταφερθεί στις Φιλιππίνες και στην αδελφή της Καρολάιν η μικρή Λυδία

Εξετάζεται τι είναι προτιμότερο για το μεγάλωμα του ενός έτους κοριτσιού.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκέψεις να μεταφερθεί στις Φιλιππίνες και στην αδελφή της Καρολάιν η μικρή Λυδία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με ανακούφιση υποδέχτηκε το νησί την απόφαση για προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι κάτοικοι δεν ενοχλούν την οικογένεια της Καρολάιν, αντιθέτως τηρούν μια πολύ διακριτική στάση και προσπαθούν να βοηθήσουν όσο μπορούν.

Επίσης υπάρχουν φίλοι της οικογένειας που είναι κοντά στην μητέρα και τον πατέρα της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας που και αυτοί συμβάλλουν σε ό,τι χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα αυτές τις ημέρες  η γιαγιά και ο παππούς της μικρής Λυδίας φτιάχνουν παιδικό δωμάτιο στο σπίτι προκειμένου να ζήσει εκεί το μόλις ενός έτους κοριτσάκι.

Εξάλλου η οικογένεια της Καρολάιν κάνει έκκληση να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργία από την Αλόννησο, καθώς υπάρχουν αδιάκριτοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργία έχουν στήσει… καραούλι έξω από σπίτι.

Αποτέλεσμα ήταν μην μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας ακόμη και να βγει από το σπίτι για να πάει για μια δουλειά. Ούτε φυσικά και να βγάλει το βρέφος για μια βόλτα με το καρότσι.

Το συγκεκριμένο θέμα ρυθμίζεται αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων δεν την αφήνουν να προχωρήσει τη ζωή της.

Στο μεταξύ μια σκέψη που κάνουν οι κάτοικοι της Αλοννήσου (και όχι η οικογένεια) είναι μήπως η Λυδία θα πρέπει να μεταφερθεί στις Φιλιππίνες ώστε να μεγαλώσει με την 38χρονη αδερφή της Καρολάιν.

Κι αυτό προκειμένου να μην γίνει «ατραξιόν» στο νησί και η ανθρωποφαγία που υπάρχει τώρα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια της ζωής της που θα μεγαλώνει.

Αυτό την ώρα που για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ειδικός τονίζει ότι η Λυδία πρέπει να φύγει από την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν  στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη – Πέτρος Φιλιππίδης: Συγκλονιστικό – Πως την παρενόχλησε ο γνωστός ηθοποιός

Ολυμπιακός- Σπανούλης: Ιστορίες με έναν Θρύλο (Μέρος 5ο)

Τουρκία – Ελλάδα: Το κανάλι του σπουδαίου παιχνιδιού

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Ξεφεύγει η άγρια καταστολή - Αδιανόητο περιστατικό στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με τις κλούβες να διακινδυνεύουν ακόμα και ζωές ασθενών

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Κατόπιν εισηγήσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την κατ’ έτος τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπέρ των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Παραλήρημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης - Την ταλαιπωρία που η ίδια η κυβέρνηση προκαλεί στους καρκινοπαθείς, ο Γιώργος Φλωρίδης την «φορτώνει» στους αγρότες!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

To 76% των Ελλήνων απαντούν ότι οι αγρότες έχουν δίκιο - Ακόμα και για το ευαίσθητο θέμα των μπλόκων το 53% τα στηρίζει

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Η φύση δεν εκδικείται αλλά ενίοτε μας θυμίζει με τραγικούς τρόπους ότι δεν χωρά στα καλούπια της υποκειμενικής «φιλοζωίας» μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης γράφει για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών. Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Σαμαράς: «Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το μέλλον των παιδιών τους» - Καραμανλής: «Μείζονα εθνική απειλή η ερήμωση της υπαίθρου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Χαρακτήρισε «ακραίες» και «τυφλές» τις κινητοποιήσεις, ενώ έφτασε ακόμα και να υπενθυμίσει στον λαό ότι έρχονται... Χριστούγεννα

Κοινωνία