ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «επίκεντρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ψυχολόγο της Καρολάιν να μπαίνει στο «επίκεντρο»!
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «επίκεντρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ψυχολόγο της Καρολάιν να μπαίνει στο «επίκεντρο»!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά από την αποκάλυψη πως δεν βρέθηκαν ίχνη DNA στα νύχια της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, νέες εξελίξεις παρουσιάζονται στην υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον έχει μπει στο «επίκεντρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν, με τον σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων να της ζητά εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της!

Η κ.Ελένη Μυλωνοπούλου είχε μιλήσει στην Αστυνομία μετά τη δολοφονία και είχε εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στις 30 Μαΐου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου αναφέρθηκε στην άτυχη κοπέλα, τις συνεδρίες τους και τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, Μπάμπη.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ήταν ιδιαιτέρως έντονη και αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Θέμα: Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

κα Μυλωνοπούλου,

Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους.

Το επάγγελμα του Ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2646/98 και ο οποιοσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα διώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος.

Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γλυκά Νερά: Η αστυνομία απέτυχε

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ήταν πολύ αγαπημένοι, με ενοχλούν τα σενάρια»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα 10 άτομα στα οποία έχει εστιάσει η Αστυνομία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «επίκεντρο» η ψυχολόγος της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.