ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!

Αύριο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος πιλότος, που διέπραξε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!

Αύριο θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος πιλότος, που διέπραξε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Την απολογία του ετοιμάζει ο 33χρονος συζυγοκτόνος που διέπραξε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αφού την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί μπροστά στον ανακριτή.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και μίλησε για τη δολοφονία που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο κλειδί που οδήγησε στον δράστη, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων.

Ακόμα, τόνισε ότι η αστυνομία έπρεπε να κάνει σωστά τη δουλειά της και να εξετάσει και το ενδεχόμενο της ληστείας, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να αποδειχθεί.

Στη συνέχεια απάντησε στο γιατί δεν υπήρξαν εικόνες για το πώς ήταν δεμένος ο δράστης, ανέφερε ότι όταν καλεί την αστυνομία άνθρωπος που δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία και δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

Survivor 21/6: Ο Τριαντάφυλλος έκανε reunion με τους παίκτες για τα γενέθλιά του (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.