ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκινάει η δίκη – Έτσι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ξεκινά αύριο (8/4) η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονίας της Καρολάιν.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκινάει η δίκη – Έτσι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή (8/4) ενώπιον δικαστών και ενόρκων.

Ο πιλότος θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για τα εξής αδικήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση, κακοποίηση ζώου, ψευδή κατάθεση και ψευδή μαρτυρία. Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τους μάρτυρες έκπληξη που θα παραβρεθούν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστή η υπερασπιστική του γραμμή.

Αυτή λοιπόν θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και ότι δεν ήταν προμελετημένο. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική, ενώ στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που εκείνη διατηρούσε.

Την ίδια στιγμή, μια από τις σημαντικότερες μάρτυρες κατηγορητηρίου θα είναι η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας που παρακολουθούσε την 20χρονη κοπέλα, η οποία μάλιστα πρόσφατα έσπασε τη σιωπή της, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκινάει η δίκη – Έτσι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.