ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πήγαιναν στη Σίφνο με παρέα αλλά κατέβηκαν στη Φολέγανδρο οι 2 τους

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τα όσα έγιναν πριν από το έγκλημα στη Φολέγανδρο.
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πήγαιναν στη Σίφνο με παρέα αλλά κατέβηκαν στη Φολέγανδρο οι 2 τους

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τα όσα έγιναν πριν από το έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει οικογενειακή φίλη της Γαρυφαλλιάς αναφορικά με τα όσα προηγήθηκαν του εγκλήματος που έγινε στη Φολέγανδρο, με τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου όπως ομολόγησε ο 30χρονος άνδρας στην αστυνομία.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» λιτά και λακωνικά περιγράφει το κορίτσι που όπως λέει «μεγάλωσε μαζί με τα δικά μου παιδιά», άλλωστε όπως έγραψε χθες η «Π», η Γαρυφαλλιά λόγω της καταγωγής του πατέρας τη από το Περιθώρι Αιγιαλείας, περνούσε τα καλοκαίρια της στο χωριό. «Αυτό το κορίτσι ζούσε μόνο για το διάβασμα. Ήταν τόσο ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο πλάσμα. Πήρε το πτυχίο της φαρμακοποιού και πήγε διακοπές.»

Όταν πληροφορήθηκε την είδηση, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, μάλιστα πριν ακούσει το τραγικό μαντάτο όπως λέει, είχε ένα κακό προαίσθημα, σε καμία περίπτωση όμως δεν φανταζόταν πως η τυχαία συνάντηση με συγχωριανό θα της επιφύλασσε τέτοια δυσάρεστη έκπληξη.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες προερχόμενες από το περιβάλλον της άτυχης 26χρονης, όπως μεταφέρθηκαν στην «Π», φέρεται ν’ ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς αναφέρουν πως η νεαρή, αναχώρησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με φίλες και τους συντρόφους τους με προορισμό το νησί της Σίφνου.

Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, μαζί με τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, αποβιβάστηκαν στη Φολέγανδρο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν τη δολοφονία – Τι θα επικαλεστεί ο 30χρονος

Μιλγουόκι Μπακς: Οι πανηγυρισμοί έξω από το «Fiserv Forum» για τους πρωταθλητές! (vid)

Κορονοϊός: Τα αρνητικά test δεν αποτελούν ασφαλή μέθοδο για τη μη διασπορά του ιου!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πήγαιναν στη Σίφνο με παρέα αλλά κατέβηκαν στη Φολέγανδρο οι 2 τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.