Σοκ έχει προκαλέσει ένα νέο έγκλημα, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα με ένα ζευγάρι Γάλλων που ζούσε για χρονιά στο νησί να πέφτει νεκρό από σφαίρες αγνώστου.

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Δολοφονιών συνέχεια στη χώρα μας, αφού το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα φαίνεται πως δεν ήταν το τελευταίο καθώς ένα ζευγάρι Γάλλων που ζούσε για χρόνια στην Κέρκυρα έπεσε νεκρό από σφαίρες ενός αγνώστου άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας με τον οποίο είχε διαφορές το ζεύγος τους δολοφόνησε χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Παράλληλα, η ΕΡΤ σημείωσε πως μετά τους πυροβολισμούς, ο δράστης το έσκασε από το σημείο και διέφυγε στο σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει ο φερόμενος δράστης να έχει βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ενδεχομένως να κρύβεται στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι από τη Γαλλία διέμεναν στο ελληνικό νησί εδώ και αρκετά χρόνια.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια»