ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισαν η παλιά και η νέα Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας

Αυξημένος ο κίνδυνος λόγω της μειωμένης ορατότητας που έχουν προκαλέσει οι καπνοί και οι στάχτες από τα μέτωπα των γύρω περιοχών
Έκλεισαν η παλιά και η νέα Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας

Οι φωτιές που έχουν ξεσπάσει στη Μεσσηνία οδήγησαν και στο κλείσιμο της κεντρικής οδικής αρτηρίας που διασχίζει την Πελοπόννησο, την Εθνική οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.

Τόσο η νέα Εθνική Οδός Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας όσο και η παλαιά Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας, έχουν «κοπεί» σε συγκεκριμένα σημεία από την Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, για λόγους ασφαλείας οι πολίτες παρακαλούνται να μην επιχειρούν να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα καθώς υπάρχει τεράστιος κίνδυνος λόγω των πυρκαγιών.

Μάλιστα, είναι αυξημένος ο κίνδυνος όχι τόσο για πιθανή προσέγγιση της πυρκαγιάς στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Πελοποννήσου όσο λόγω της μειωμένης ορατότητας που έχουν προκαλέσει οι καπνοί και οι στάχτες από τα μέτωπα των γύρω περιοχών.

Αναλυτικά τα σημεία που έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 172,7 (σταθμός διοδίων Μάναρη) και 210,6 (ανισόπεδος κόμβος Τσακώνας)Στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 37,5 (στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λεονταρίου Αρκαδίας) και 59 (στο ύψος του κόμβου Τσακώνας).

Διαβάστε επίσης: Φωτιά Αττική: Νέα αναζωπύρωση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες! Απειλούνται σπίτια!

Φωτιά Αττική: «Περικυκλωμένη» και η Λίμνη Μαραθώνα! «Εκκενώστε την περιοχή» η έκκληση από το 112

Χαρδαλιάς: «Eίχαμε 98 νέες εστίες φωτιάς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έκλεισαν η παλιά και η νέα Εθνική Οδός Τρίπολης – Καλαμάτας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.