ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές 2023: Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα για το πρώτο κόμμα;

Έχουμε εικόνα για το πότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα για τις εκλογές 2023!
Εκλογές 2023: Τι ώρα θα ξέρουμε το αποτέλεσμα για το πρώτο κόμμα;

Για τις εκλογές του 2023 που φυσικά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου, μίλησε ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Καλημέρα», την οποία και παρουσιάζει ο Γιώργος Αυτιάς.

Εκεί αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτελέσματα, αποκαλύπτοντας την ώρα, που θα έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή της βραδιάς.

«Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», ανέφερε ο Δημήτρης Μπακάκος.

Από κει και πέρα, όσον αφορά το  «κομμάτι των σταυρών» θα υπάρχει εικόνα στις 12:00 ή 1:00 π.μ., όπου θα ενημερωθεί και ο κόσμος.

Τέλος, όσον αφορά τις εκλογές 2023, μίλησε και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, αποκαλύπτοντας ότι:

«16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε.

Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Δεν υπήρξε χορήγηση φύλλων πορείας στην Ελλάδα – Fake news

Δεν υπήρξε χορήγηση φύλλων πορείας στην Ελλάδα – Fake news

Fake SMS δημιούργησε αναστάτωση, υποστηρίζοντας πως στάλθηκαν φύλλα πορείας, με φόντο τις εξελίξεις στο Ιράν.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μέση Ανατολή: Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς που εγκλωβίστηκαν στον Περσικό – Σοκαριστικό βίντεο με εκρήξεις κοντά σε ελληνικό πλοίο

Μέση Ανατολή: Αγωνία για τους Έλληνες ναυτικούς που εγκλωβίστηκαν στον Περσικό – Σοκαριστικό βίντεο με εκρήξεις κοντά σε ελληνικό πλοίο

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ζητά τον άμεσο απεγκλωβισμό τον ελληνικών πλοίων, καταγγέλλοντας εταιρείες που στέλνουν πληρώματα «στο στόμα του λύκου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν μπορούν να πουν 3 χρόνια μετά ότι τα τρένα είναι ασφαλή – Τζογάρουν την ασφάλεια μας»

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Δεν μπορούν να πουν 3 χρόνια μετά ότι τα τρένα είναι ασφαλή – Τζογάρουν την ασφάλεια μας»

«Τρία χρόνια μετά, μας κάνουν τεστ αντοχής - Κάθονται και λένε “θα τους έχουμε γραμμένους στα τέτοια μας, άστους να χτυπιούνται, θα βαρεθούν”»

Κοινωνία
Κοινωνία: Η μεγάλη ευκαιρία για προβολή ελληνικής ισχύος στη Μεσόγειο – Ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου, αλλά όχι μόνο για… Ιρανικά drones

Η μεγάλη ευκαιρία για προβολή ελληνικής ισχύος στη Μεσόγειο – Ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδας-Κύπρου, αλλά όχι μόνο για… Ιρανικά drones

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ακροβατεί μεταξύ δράσης και παθητικότητας, κινδυνεύοντας να χάσει μια ιστορική ευκαιρία για τα ελληνοτουρκικά

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της

Μια παγκόσμια μητρόπολη της διεστραμμένης ελίτ έγινε... σκορποχώρι μόλις έφυγε από τη μέση το απατηλό παραπέτασμα της ασφάλειας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα

Τι θα προκαλέσει το παρατεταμένο «κλείσιμο» των Στενών του Ορμούζ - Στο μάτι του κυκλώνα εκατοντάδες ελληνικά δεξαμενόπλοια

Κοινωνία
Κοινωνία: Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!

«Σουρωτήρι» τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων - Οι τράπεζες «κοκκίνιζαν» ΑΦΜ ακόμα και πολιτών που μπήκαν διερευνητικά στην πλατφόρμα!

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης

Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εισηγείται την ανακήρυξη του Ιβάν Σαββίδη σε επίτιμο δημότη για την επιχειρηματική και κοινωνική του προσφορά στην πόλη.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη – 3 χρόνια μετά: Αδικαίωτο αίμα, προδομένη εμπιστοσύνη, συλλογική κραυγή

Τέμπη – 3 χρόνια μετά: Αδικαίωτο αίμα, προδομένη εμπιστοσύνη, συλλογική κραυγή

Τρία χρόνια μετά, το έγκλημα των Τεμπών παραμένει ένα συλλογικό τραύμα που αιμορραγεί από την αδιάκοπη βία της ατιμωρησίας

Ελευθέριος Ανδρώνης