ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτινάσσεται η τιμή στο σουβλάκι – Πλέον γίνεται απλησίαστο και αυτό!

Σε μία νέα πραγματικότητα θα πρέπει να προσαρμοστεί ο Ελληνικός λαός καθώς οι τιμές στο σουβλάκι θα αυξηθούν.
Εκτινάσσεται η τιμή στο σουβλάκι – Πλέον γίνεται απλησίαστο και αυτό!

Το σουβλάκι και το αγαπημένο «πιτόγυρο» του Έλληνα, είναι μέρος της καθημερινότητας του και αγαπημένη λύση για την πείνα.

Το «ταπεινό» αυτό παραδοσιακό φαγητό είναι φυσικά και μια λύση ανάγκης για ένα φθηνό και χορταστικό γεύμα για πολλούς. Οι ανατιμήσεις που έρχονται και θα αυξήσουν την τιμή του λοιπόν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στην μέχρι πρότινος φτηνή λύση.

Η τιμή στο σουβλάκι θα αυξηθεί κατά 20%. Για το «πιτόγυρο», η τιμή από τα 2,30 αναμένεται να σκαρφαλώσει στα 2,90 ευρώ. Παράλληλα, το σκέτο καλαμάκι από 1,60 ευρώ θα κοστίζει 1,90. Η μερίδα γύρου  από τα 7,10 ευρώ στα 7,40 ευρώ. Το κόστος αυξάνεται ακόμα περισσότερο για όποιον προτιμά πιο ιδιαίτερες και γκουρμέ γεύσεις, όπως, για παράδειγμα, μπιφτέκι γαλοπούλας, με τις τιμές να φτάνουν μέχρι και τα 3,80 ευρώ.

Οι ανατιμήσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της αύξησης και στην τιμή του κρέατος. Να θυμίσουμε ότι σημαντική αύξηση θα σημειωθεί και στην τιμή του καφέ.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Μπαϊρακτάρης, η ανατίμηση στα σουβλάκια αποτελεί  πραγματικότητα , όσο και για όλα τα προϊόντα στο εστιατόριο. «Γνωρίζουμε ότι σε κάθε ανατίμηση ο πελάτης δυσανασχετεί αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε Επίσης:

Το μαύρο – άσπρο έκανε ο Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ για το ξεπούλημα της ΔΕΗ: «Θα έχει ισχυρή… μειοψηφία το κράτος», είπε!

Καφές: Αύξηση στα 2,5 ευρώ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτινάσσεται η τιμή στο σουβλάκι – Πλέον γίνεται απλησίαστο και αυτό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις