ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβολιασμοί: Πότε θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 18-29

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο χρόνος ώστε να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 18 με 29 ετών.
Εμβολιασμοί: Πότε θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 18-29

Αντίστροφα φαίνεται πως μετράει ο χρόνος ώστε να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί με όλα τα εμβόλια για τις ηλικίες 18 με 29 ετών.

Οι εμβολιασμοί για τις ηλικίες 18 με 29 ετών έχουν ξεκινήσει, καθώς η πλατφόρμα άνοιξε την Παρασκευή (27/5) για το εμβόλιο Johnson & Johnson και ήδη τα διαθέσιμα ραντεβού εξαντλήθηκαν.

Ο γ.γ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ρωτήθηκε για το πότε θα είναι διαθέσιμα ξανά ραντεβού και πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια.

Χαρακτηριστικά σημείωσε πως: «Από τη στιγμή που η εταιρεία Johnson & Johnson δεν δίνει πλάνο παραδόσεων των εμβολίων της, εμείς με το που έρχεται μία ποσότητα παράδοσης θα πρέπει να ανεβάζουμε και τα ραντεβού. Οι 18-29 θα πρέπει να βλέπουν αν έχουν ανοίξει τα ραντεβού ώστε να κλείσουν για να εμβολιαστούν». Αξίζει να σημειωθεί πως οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου.

Όσο για το πότε θα ανοίξουν οι πλατφόρμες για τα εμβόλια της Moderna, της Pfizer και της AstraZeneca, τόνισε πως αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Για τον μήνα Ιούνιο θα παραδώσουν:

Pfizer: 2.070.900 δόσεις

AstraZeneca: μεταξύ 400 -500 χιλιάδων δόσεων

Moderna: 308.400 δόσεις

Johnson & Johnson: Έδωσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επιτροπή ένα εύρος παραδόσεων, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Από 3 Ιουνίου θα παραδοθούν άλλες 78 χιλιάδες δόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορούμενη για τη δολοφονία του πεθερού της ήπιε σαμπουάν πριν από τη δίκη!

AstraZeneca: Πέθανε η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση!

Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβολιασμοί: Πότε θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 18-29», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.