ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμβόλιο της Pfizer: Επίσημα πέθανε γυναίκα από το εμβόλιο – Τι έπαθε

Το θάνατο γυναίκας που παρουσίασε επιπλοκές από το εμβόλιο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της Νέας Ζηλανδίας.
Εμβόλιο της Pfizer: Επίσημα πέθανε γυναίκα από το εμβόλιο – Τι έπαθε

Η γυναίκα, είχε εμβολιαστεί κατά του Κορονοϊού με το Εμβόλιο της Pfizer αλλά παρουσίασε μία από τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου.

Σύμφωνα με ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία είναι αρμόδια για την ασφάλεια των εμβολίων που χρησιμοποιούνται για τον Κορονοϊό, η Νεοζηλανδή παρουσίασε μυοκαρδίτιδα. Η μυοκαρδίτιδα είναι γνωστό ότι αποτελεί παρενέργεια του Εμβολίου της Pfizer σε ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού.

Στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας ωστόσο, αναφέρεται ότι η γυναίκα φέρεται παρουσίαζε και συννοσηρότητες οι οποίες πιθανόν να επιδείνωσαν την κατάσταση της μετά τον εμβολιασμό της.

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 53 κρούσματα του SARS-CoV-2, όλα στο Όκλαντ, την πολυπληθέστερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας. Το σύνολο των μολύνσεων που έχουν καταγραφεί στο τρέχον ξέσπασμα στην κοινότητα φθάνει τις 562, 547 στο Όκλαντ και 15 στην πρωτεύουσα Ουέλινγκτον.

 

Διαβάστε Επίσης:

Εμβόλιο Pfizer: Έγκριση μόνιμης άδειας χωρίς τη δυνατότητα μελέτης πιθανών επιπτώσεων – Για ποιο λόγο παίρνει το ρίσκο ο FDA

Με μεγάλη συμμετοχή συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Ανασχηματισμός: Πήρε τις τελικές του αποφάσεις στις ΗΠΑ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εμβόλιο της Pfizer: Επίσημα πέθανε γυναίκα από το εμβόλιο – Τι έπαθε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.