ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Μέρα πληρωμών μαζί με δώρο Χριστουγέννων – Ποιους αφορά

Επίδομα 534 ευρώ: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πίστωση της πληρωμής του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό και της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.
Επίδομα 534 ευρώ: Μέρα πληρωμών μαζί με δώρο Χριστουγέννων – Ποιους αφορά

Επίδομα 534 ευρώ: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πίστωση της πληρωμής του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό και της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Επίδομα 534 ευρώ: Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πίστωση της πληρωμής του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό και της αποζημίωσης ειδικού σκοπού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 59.120.963,18 ευρώ, σε 756.980 δικαιούχους από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000 και ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2021 ως εξής:

α) Σε καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, ύψους 46.217.069,93 ευρώ, σε 727.147 δικαιούχους.

β) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 12.037.901,25 ευρώ, σε 28.181 δικαιούχους.

γ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 63.714 ευρώ, σε 134 δικαιούχους.

δ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 802.278 ευρώ, σε 1.518 δικαιούχους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στις «Νυχτερίδες»

Κορονοϊός: «Κόκκινη κάρτα» στη Αττική έδειξαν οι ειδικοί – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις για τα μέτρα

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τέσσερα νησιά ενώνουν δυνάμεις για λύση στη στεγαστική κρίση

Τα ακίνητα θα παραχωρούνται με συμβολικό ενοίκιο για τον διορισμό εκπαιδευτικών και γιατρών.

Κοινωνία
Sportime BET: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Κυψέλη – 2 συλλήψεις και κατάσχεση 21 υπολογιστών

Έφοδος σε λέσχη στην Κυψέλη όπου διεξαγόταν παράνομα τυχερά παίγνια απο΄άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνέλαβαν δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Sportime BET
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

Τα κόμπλεξ του Έντι Ράμα ξεχείλισαν: «Έλληνες δεν είστε απόγονοι του Πλάτωνα» – Η «νεκρική» σιγή της Αθήνας τον αποθράσυνε εντελώς

«Ξεσαλώνει» ο Έντι Ράμα με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη αφού «όργωσε» ανενόχλητος για 2 χρόνια την Ελλάδα για εθνικιστικές φιέστες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Eurostat: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χειρότερες θέσεις σε όλους τους δείκτες φτώχειας

Η φτωχοποίηση των Ελλήνων «ξεχειλίζει» στη στατιστική γλώσσα της Eurostat - Ουραγός παντού η Ελλάδα επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Παλαμήδης, ο άριστος των Αχαιών

Ο Παλαμήδης ήταν Έλληνας ήρωας του Τρωικού Πολέμου. Το όνομα του είναι σύνθετο, βγαίνει από τις λέξεις παλάμη + μήδομαι → «αυτός που με τα έργα των χεριών του (παλάμη) εκδηλώνει την ευφυΐα/τέχνη (μήδομαι)

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

Μεσοβέζικη συγγνώμη Ανεστίδη για την off camera χυδαιολογία κατά Μητσοτάκη: «Ζητάω συγγνώμη – Εξέφρασα αυτό που λένε όλοι οι Έλληνες»

«Ήταν μία έκφραση εκ παραδρομής - Την προσωπική επίθεση δεν την ξεκίνησα εγώ» είπε ο Κ. Ανεστίδης - Ανεπιθύμητος πλέον από το Μαξίμου ο αγροτοσυνδικαλιστής

Κοινωνία
Κοινωνία: Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Εργασιακή γαλέρα η Ελλάδα για όφελος του κράτους – Το 2025 εργαστήκαμε 177 ημέρες για φόρους και εισφορές!

Παραπάνω από το μισό χρόνο, δουλεύουμε για το κράτος - Ιδιαίτερα οι έμμεσοι φόροι προκαλούν μια μόνιμη «αφαίμαξη» για τα νοικοκυριά

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Ντελίριο Άδωνι Γεωργιάδη: «Τα μπλόκα είναι αηδιαστικά και φασιστικά – Η ΝΔ είναι το κόμμα των αγροτών»

Εξοντωτικά πρόστιμα και νομικές συνέπειες ζήτησε για τους αγρότες ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός έχει «μεγάλη υπομονή»

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Δημοσκόπηση Real Polls: Προοπτική πρωτιάς Καρυστιανού παρά τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται – Το 27,6% θα στήριζε το κόμμα της

Οι δημοσκοπικές επιδόσεις Καρυστιανού τρομάζουν το Μαξίμου - Οι πολίτες αγνοούν την προπαγάνδα εναντίον της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία