ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα βενζίνης: Έτσι θα πάρετε τα χρήματα μέσω Taxis

Μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας θα γίνει η παραλαβή του επιδόματος για τα καύσιμα. Πότε ανακοινώνεται και ποιοι το δικαιούνται.
Επίδομα βενζίνης: Έτσι θα πάρετε τα χρήματα μέσω Taxis

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα από όπου οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν την αίτηση και να πάρουν το επίδομα βενζίνης βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας.

Τα μέτρα της Κυβέρνησης για βενζίνη, φυσικό αέριο και ρεύμα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο αύριο. Πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες που διαρρέουν συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, μίλησε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε για την επιδότηση στις αγορές καυσίμων.

Όπως ανέφερε οι εργασίες για την ολοκλήρωση της πλατφόρμας από την οποία οι πολίτες θα μπορούν να πάρουν το επίδομα βενζίνης βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Σύμφωνα με τον ίδιο στη πλατφόρμα, η οποία θα βρίσκεται στο taxis, θα καταχωρούνται τα στοιχεία αγοράς καυσίμων από τους καταναλωτές και στη συνέχεια θα προκύπτει το ύψος της επιδότησης το οποίο θα βρίσκεται και σε αναλογία με τη τιμή της βενζίνης η οποία βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση.

Ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το επίδομα θα είναι της τάξεως των 20 με 40 λεπτών ανά λίτρο. Οι δικαιούχοι θα καθορίζονται με εισοδηματικά κριτήρια (ετήσιο εισόδημα 20.000 συν 3.000 για κάθε παιδί).

To «κουπόνι» για την έκπτωση στα καύσιμα σίγουρα θυμίζει κάτι από Σοβιετία και θα αφορά περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες.




 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα βενζίνης: Έτσι θα πάρετε τα χρήματα μέσω Taxis», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις