ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη η κατηγορούμενη;

Θα κρυφτεί πάλι πίσω από το δικαίωμα που της δίνει ο νόμος η δράστης που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ή θα εμφανιστεί στο δικαστική αίθουσα την Πέμπτη.
Επίθεση με βιτριόλι: Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη η κατηγορούμενη;

Ο συνήγορος υπεράσπισης της δράστις που έκανε τη φονική επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλισπύρου, Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνισε ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί η πελάτισσά του στη δικαστικά αίθουσα. Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστο.

Η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα η μεταφορά της από τη Θήβα ευθύνεται για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Η γυναίκα που έκανε την επίθεση με βιτριόλι και κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας, έχει επικοινωνία μόνο με τον δικηγόρο της, τον Σάκη Κεχαγιόγλου, συγγενικό της πρόσωπο και στενή της φίλη που είναι και μάρτυρας υπεράσπισής της.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σεισμός ξανά στο Αρκαλοχώρι

«Ρεσιτάλ» αναλγησίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Χαμογελαστός «επιθεώρησε» τα συντρίμμια της Κρήτης, πίνοντας ρακή και μασώντας γραβιέρα! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη η κατηγορούμενη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα