ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΡ: Στόχος να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές Μαΐου

Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ υποψήφιοι για να πάρουν άδεια
ΕΣΡ: Στόχος να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες αρχές Μαΐου

Πριν από τις 4 Μαΐου θέλει να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες το ΕΣΡ, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση της λίστας με τους προσωρινούς υπερθεματιστές για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την Τετάρτη το πρωί το ΕΣΡ απέστειλε σχετικές επιστολές προς όσα φυσικά πρόσωπα εμφανίζονται στα μετοχολόγια των καναλιών, προκειμένου να προσκομίσουν υπεύθυνες δηώσεις για το ασυμβίβαστο ενώ ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης και τα ποινικά μητρώα των μετόχων.

Αφού μελετηθούν τα στοιχεία από την Ολομέλεια, θα ανακοινωθεί και η σχετική λίστα με τους προσωρινούς υπερθεματιστές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν και 10 ημέρες για να καταθέσουν ενστάσεις μέχρι οριστικοποιηθεί η λίστα με εκείνους που θα λάβουν άδεια.

Οι λαμβάνοντες άδεια, θα πρέπει άμεσα να καταβάλουν τα 3,5 εκατ. ευρώ από το συνολικό ποσό των 35 εκατ. ευρώ για μία τηλεοπτική άδεια.

Alpha, ANT1, STAR, ΣΚΑΪ, Epsilon και η Ελληνική Τηλεοπτική ΑΕ είναι οι σταθμοί που έχουν καταθέσει για να λάβουν μία άδεια.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Οι φοροαπαλλαγές – ψίχουλα που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για τις οικογένειες!

Οι φοροαπαλλαγές – ψίχουλα που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για τις οικογένειες!

Ελάχιστα χρήματα στις τσέπες των οικογενειών!

Κοινωνία
Κοινωνία: Ξεπουλάμε τη Θράκη κομμάτι – κομμάτι: Πώς Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν τα πάντα

Ξεπουλάμε τη Θράκη κομμάτι – κομμάτι: Πώς Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν τα πάντα

Θράκη προς... πώληση – Οι ξένοι επενδύουν, οι Έλληνες εγκαταλείπουν

Κοινωνία
Κοινωνία: Το νέο βιβλίο του Φώντα Τρούσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όγδοο

Το νέο βιβλίο του Φώντα Τρούσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ροκ, ελληνικό ροκ, κοινωνία & πολιτική στη μακρά δεκαετία του ’60 (μία αντι-ανάγνωση)»

Κοινωνία
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (5/7) : Φωτιές ξανά στην Ελλάδα – Στο Άγιος Όρος ο Μητσοτάκης…

e-sportime (5/7) : Φωτιές ξανά στην Ελλάδα – Στο Άγιος Όρος ο Μητσοτάκης…

Την ώρα που ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο Άγιο Όρος, νέες εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν στην Αττική — συγκεκριμένα στο Κορωπί και τη Γαλάζια Ακτή. Η Ελλάδα συνεχίζει να φλέγεται, με τη φετινή αντιπυρική περίοδο να δείχνει ξανά τα δόντια της από νωρίς.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ομαδικός βιασμός 14χρονης από Ρομά: Τι άλλο θα ακούσουμε; – Έγινε η φρίκη συνήθειά μας;

Ομαδικός βιασμός 14χρονης από Ρομά: Τι άλλο θα ακούσουμε; – Έγινε η φρίκη συνήθειά μας;

Η ασύδοτη δράση των Ρομά, η εγκληματική αμέλεια των γονιών, η σεξουαλικοποίηση της νεολαίας, η ανοχή του κράτους - Ένα μίγμα απόλυτου εφιάλτη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ούτε στην Ουγκάντα! – Γιώργος Φλωρίδης «κερνάει» – Βασίλης Φλωρίδης «πίνει» στη Δικαιοσύνη – Σόι πάει το Βασίλειο!

Ούτε στην Ουγκάντα! – Γιώργος Φλωρίδης «κερνάει» – Βασίλης Φλωρίδης «πίνει» στη Δικαιοσύνη – Σόι πάει το Βασίλειο!

Ούτε τα προσχήματα πια ! - Ο αδερφός του υπουργού Δικαιοσύνης «για τα μπάζα» Γιώργου Φλωρίδη, φαβορί για Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου!

Κοινωνία
Κοινωνία: Παίκτης ριάλιτι μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα (φωτό)

Παίκτης ριάλιτι μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα (φωτό)

Συνελήφθη ο παίκτης ριάλιτι που μπήκε με όπλο σε Αστυνομικό Τμήμα

Κοινωνία
Κοινωνία: Εθνικός διασυρμός: Οι Βούλγαροι μπλόκαραν στην ΕΕ την ψευτομακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, ενώ η Ελλάδα παραχωρεί τα πάντα!

Εθνικός διασυρμός: Οι Βούλγαροι μπλόκαραν στην ΕΕ την ψευτομακεδονική ταυτότητα και γλώσσα, ενώ η Ελλάδα παραχωρεί τα πάντα!

Ντροπή για την ελληνική κυβέρνηση - Φτάσαμε στη κατάντια να περιμένουμε από τους Βούλγαρους να υπερασπιστούν από σπόντα τα ελληνικά δίκαια!

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύσωνας-φωτιά από Κυριακή: Στους 42°C η Ελλάδα «ψήνεται» – Που θα χτυπήσει πρώτα το κύμα καύσωνα

Καύσωνας-φωτιά από Κυριακή: Στους 42°C η Ελλάδα «ψήνεται» – Που θα χτυπήσει πρώτα το κύμα καύσωνα

Μικρή πτώση αναμένεται από την Τρίτη στα δυτικά και το Ιόνιο, αλλά αντίστοιχα άνοδος στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Κοινωνία