ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Facebook: Το tweet για το πρόβλημα

Το tweet που έγραψαν από το Facebook για να μαζέψουν τα... ασυμμάζευτα
Facebook: Το tweet για το πρόβλημα

Το Facebook έπεσε στην ανάγκη του Twitter για να απολογηθεί για το πρόβλημα που προέκυψε το απόγευμα της Δευτέρας.

Μιας και όλες οι πλατφόρμες που σχετίζονται με το Facebook είναι πεσμένες, η εταιρεία- κολοσσός του Μαρκ Ζούκεμπεργκ μέσα από το Twitter έδωσε μια απάντηση για τη σύγχυση που έχει προκληθεί.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία που ακόμα μετρά τα χαμένα δολάρια για κάθε λεπτό που δεν είναι στον αέρα το Facebook, θέλησε να δώσει μια απάντηση στο τι συμβαίνει.

Βέβαια δεν ξεκαθάρισαν τι πραγματικά γίνεται και έγραψαν στο Twitter: « Είμαστε ενήμεροι ότι μερικοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα να μπουν στις εφαρμογές και στα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επιστρέψουν τα πράγματα στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν. Και απολογούμαστε για κάθε ενόχληση».

Πάντως είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που στη  ζωή μας δεν έχουμε το Facebook και το Instagram.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Facebook: Το tweet για το πρόβλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα