ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Αυτή είναι η σκηνή που κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της (vid)

Πλάνα από τη σκηνή στην οποία κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Φολέγανδρος: Αυτή είναι η σκηνή που κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της (vid)

Φολέγανδρος: Πλάνα από τη σκηνή στην οποία κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Φολέγανδρος: Στην σκηνή στην οποία διέμεναν η άτυχη Γαρυφαλλιά και ο 30χρονος σύντροφος της, (ο οποίος ομολόγησε την δολοφονία της) βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ καταγράφοντας πλάνα και μιλώντας με αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να γνωρίσουν το νεαρό ζευγάρι και να αποκτήσουν μια εικόνα για τον χαρακτήρα, τόσο του θύματος όσο και του δράστη.

Στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος, κοντά στην παραλία Αγκάλη, είχαν στήσει τη σκηνή τους ο 30χρονος που ευθύνεται για την δολοφονία και η Γαρυφαλλιά. Στη σκηνή έχουν απομείνει ένα σακίδιό του, φακοί επαφής και τσιμπιδάκια της 26χρονης και σλίπινγκ μπαγκ.

Η κ. Κατερίνα, ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΙ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η κ. Κατερίνα επισήμανε ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ… Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; ‘θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά» πρόσθεσε η γυναίκα στον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Δείτε το βίντεο από τη σκηνή του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος

Παγώνη: Σήμερα η μετάλλαξη «Δ» αύριο θα είναι η «Ε»-Η Μύκονος δεν θα είναι τίποτα!

Ολυμπιακός: Αστεία τα σενάρια για τον Σουλεμανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Αυτή είναι η σκηνή που κατασκήνωσαν η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.