ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής θα κηδευτεί η άτυχη Γαρυφαλλιά

Ανήμερα της εορτής της αναμένεται να κηδευτεί η άτυχη Γαρυφαλλιά που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της.
Φολέγανδρος: Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής θα κηδευτεί η άτυχη Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Ανήμερα της εορτής της αναμένεται να κηδευτεί η άτυχη Γαρυφαλλιά που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 30χρονου συντρόφου της.

Φολέγανδρος: Θλίψη έχει προκαλέσει ο χαμός της άτυχης 26χρονης που έφυγα άδικα από τη ζωή, δολοφονημένη από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου, όπως ομολόγησε ο 30χρονος λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του.

Την Δευτέρα (19/7) στο Βέλο Κορινθίας αναμένεται να κηδευτεί η Γαρυφαλλιά, με την τραγική ειρωνεία να είναι πως συμπίπτει με την ονομαστική της εορτής.

Οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη Γαρυφαλλιά το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 ανήμερα της ονομαστικής της εορτής τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας.

Ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος μιλώντας για την γυναικοκτονία τόνισε ότι η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος: «Όλη η κοινωνία είναι άφωνη!

Ειδικά με την οικογένεια της κοπέλας είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, να φεύγουν δύο παιδιά για διακοπές και να γίνεται αυτό».

Την Τρίτη στον ανακριτή ο 30χρονος

Την Τρίτη 20 Ιουλίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση δείχνουν ότι η αιτία του τσακωμού του ζευγαριού, ο οποίος οδήγησε στο τραγικό συμβάν, ήταν ένας τσακωμός γιατί πήραν λάθος δρόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε μια τοποθεσία του νησιού αλλά συνειδητοποίησαν ότι είχαν πάρει λάθος δρόμο και εκείνος επέρριψε ευθύνες στην κοπέλα. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στον θάνατό της.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης μαθαίνουν σήμερα αντιπάλους σε Champions και Conference League

Lockdown: Ποια νησιά κλείνουν – 15.000 κρούσματα τον Αύγουστο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής θα κηδευτεί η άτυχη Γαρυφαλλιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.