ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος – Κούγιας: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μου είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κόρη της»

Για την πρώτη του συζήτηση με την μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.
Φολέγανδρος – Κούγιας: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μου είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κόρη της»

Φολέγανδρος – Κούγιας: Για την πρώτη του συζήτηση με την μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Φολέγανδρος – Κούγιας: Για την πρώτη του επικοινωνία με την οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του συντρόφου (όπως ομολόγησε στην Αστυνομία), μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, με τον γνωστό δικηγόρο να έχει αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης της πλευράς της νεαρής κοπέλας.

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χθες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε.

Της είπα ότι μπορώ το απόγευμα και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης.

Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της, είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Σχετικά με το αν όντως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, ο ίδιος τόνισε ότι αν δεν έχεις διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση.

Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς, και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου.

Αναφερόμενος, τέλος, στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι: Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του;

Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η 26χρονη φοβόταν ότι παρακολουθεί το κινητό της ο δολοφόνος

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης μαθαίνουν σήμερα αντιπάλους σε Champions και Conference League

Lockdown: Ποια νησιά κλείνουν – 15.000 κρούσματα τον Αύγουστο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος – Κούγιας: «Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς μου είπε ότι ο δράστης παρακολουθούσε την κόρη της»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.