ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Ο Αλέξης Κούγιας θα είναι αυτός που θα αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της.
Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας θα είναι αυτός που θα αναλάβει συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της.

Φολέγανδρος: Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, με τον 30χρονο σύντροφο της να ομολογεί το στυγερό έγκλημα στην Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του θύματος αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου.

Συγκεκριμένα από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έγινε γνωστό ότι:

«Στον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες του γραφείου μας η μητέρα, ο πατέρας και τα τρία αδέλφια της αείμνηστης 26χρονης φαρμακοποιού Γαρυφαλλιάς Ψαράκου ανέθεσαν το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας που συνέβη στη Φολέγανδρο την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και για την οποία η προανάκριση διεξάγεται από τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος της Φολέγανδρου.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας, τη μεταφορά του κατηγορουμένου – δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και το διορισμό Ανακριτή, ώστε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας».

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Σπαρακτικό μήνυμα από τους γονείς της Γαρυφαλλιάς – «Να μην φύγουν άλλα κορίτσια»

Survivor – Σπαλιάρας: «Θα το συζητούσα να ξαναπάω – Δεν έχω επαφή με τον Ντάνο»

Χόλιντεϊ για Αντετοκούνμπο: «Δεν τον λένε τυχαία Freak» (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.