ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φονικό στην Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα που άφησε ο δράστης – Τι έγραφαν

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει στο σπίτι του τρία «απολογητικά» σημειώματα, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.
Φονικό στην Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα που άφησε ο δράστης – Τι έγραφαν

Φονικό στην Κέρκυρα: Ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει στο σπίτι του τρία «απολογητικά» σημειώματα, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.

Η Αστυνομία τα εντόπισε όταν έκανε έρευνες στον χώρο και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση, τουλάχιστον ως προς την 63χρονη σπιτονοικοκυρά του.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι το πρώτο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας απευθυνόταν επί της ουσίας στην 63χρονη, καθώς είχε καταγράψει τις διαφορές που είχε μαζί της.

Μάλιστα, φέρεται σε αυτό το σημείωμα να υποστήριζε ότι η γυναίκα αθέτησε τη συμφωνία που είχαν, προκειμένου ο ίδιος να διαμένει στο συγκρότημα χωρίς να πληρώνει ενοίκιο, με αντάλλαγμα να συντηρεί το σπίτι και να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο.

Στο δεύτερο σημείωμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης απευθυνόταν στην οικογένειά του, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για το γεγονός ότι, όπως υποστήριζε ο ίδιος, είχε αποξενωθεί από τα παιδιά του.

Τα δύο αυτά σημειώματα φέρεται να τα είχε γράψει πριν από τη στυγερή δολοφονία.

Στο τρίτο σημείωμα, που φαίνεται πως το έγραψε βιαστικά αφότου διέπραξε το έγκλημα, εξαπολύει βολές κατά του 63χρονου γείτονά του, ο οποίος εργαζόταν και διέμενε στο παρελθόν στη Γαλλία και είχε μετακομίσει στην Κέρκυρα μετά τη συνταξιοδότησή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα αυτό ο δράστης φέρεται να κατηγορούσε τον άτυχο άνδρα για ζητήματα κακής συγκατοίκησης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φονικό στην Κέρκυρα: Σοκ – Σκότωσαν ζευγάρι Γάλλων

Γλυκά Νερά: Σάλος με τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Καρολάιν από την ψυχολόγο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φονικό στην Κέρκυρα: Τα τρία σημειώματα που άφησε ο δράστης – Τι έγραφαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.