ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φως στο Τούνελ: Τι έλεγε ο Στάθης πριν εξαφανιστεί…

Ντοκουμέντο στο «Τούνελ» από τον αγνοούμενο Στάθη της Αγγλίας. Πυκνώνει το μυστήριο με τον Έλληνα σερβιτόρο που εξαφανίστηκε. Το «Τούνελ» βρέθηκε εκεί όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Στάθης Άνθης 33 χρόνων. Ο Σταν όπως τον φώναζαν οι φίλοι του. Το παράξενο στην όλη ιστορία, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του, είναι ότι δύο...
Φως στο Τούνελ: Τι έλεγε ο Στάθης πριν εξαφανιστεί…

Ντοκουμέντο στο «Τούνελ» από τον αγνοούμενο Στάθη της Αγγλίας. Πυκνώνει το μυστήριο με τον Έλληνα σερβιτόρο που εξαφανίστηκε.

Το «Τούνελ» βρέθηκε εκεί όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Στάθης Άνθης 33 χρόνων. Ο Σταν όπως τον φώναζαν οι φίλοι του.

Το παράξενο στην όλη ιστορία, που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του, είναι ότι δύο μήνες πριν βρέθηκε νεκρός ένας άλλος εργαζόμενος στον ίδιο χώρο. Το γεγονός σόκαρε τον Άνθη, που είχε αρχίσει να εκφράζει φόβους και για τη δική του ζωή.

Τι έλεγε ο Στάθης πριν εξαφανιστεί…

Πριν εξαφανιστεί έστειλε ένα ηχητικό ντοκουμέντο σ’ έναν φίλο του, που η εκπομπή έφερε στο φως. Μιλούσε για ένα περιστατικό που συνέβη στον εργασιακό του χώρο με κάποιον άλλον εργαζόμενο.

«Ο αλλήθωρος από πάνω αποφάσισε να βάλει μία κρυφή κάμερα επειδή κάποιοι άφηναν βρώμικο το χώρο και έκλεβαν φαγητά. Εγώ νευρίασα γιατί αυτό ήταν παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Είπα ότι πρέπει να προβώ σε μηνύσεις και να μιλήσω με την εταιρία. Δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει αύριο, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν αισθάνομαι ασφαλής…»

Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του, που τον είχε φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί στο Plymouth. Σύμφωνα με την κατάθεσή του στις Αρχές, ο Στάθης δεν ήθελε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο επειδή κάτι φοβόταν.

Η εκπομπή απευθύνθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, και έλαβε την εξής απάντηση μέσω email:

Οι εθελοντές του «Τούνελ» που έφτασαν στο νησί βοήθησαν τις έρευνες, καταγράφοντας σχετικές εικόνες…

Η εκπομπή εξασφάλισε φωτογραφίες από τον χώρο που εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την συγκάτοικό του. Όπως η ίδια είπε στα αδέλφια του, κατάλαβε ότι ο Στάθης βγήκε από το παράθυρο του δωματίου γύρω στις 05:20 τα ξημερώματα. Άκουσε το θόρυβο από τα καρότσια που υπήρχαν έξω στο στενό δρομάκι και υπέθεσε ότι έφυγε προς την αριστερή πλευρά του συγκροτήματος, που οδηγούσε με χαμηλή παλίρροια στο απέναντι χωριό.

Κανείς δεν κινήθηκε έγκαιρα για να ερευνήσει τους γύρω χώρους του νησιού. Η εξαφάνισή του από τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου έγινε αντιληπτή πέντε ημέρες μετά, οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Σε σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή, η ψυχολόγος του Ναταλί Βέλτση, μίλησε για τις δικές της ενέργειες προς την συγκάτοικο και τις βρετανικές Αρχές.

«Την παρότρυνα να ενημερώσει τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου γιατί ο Στάθης δε θα έφευγε αφήνοντας τα προσωπικά του αντικείμενα στο δωμάτιό του και χωρίς να με ενημερώσει. Η ίδια η συγκάτοικος έδειχνε χαλαρή και δεν ανησυχούσε.»

Πηγή: anikolouli.gr

Καστελόριζο: Βεβήλωση της ελληνικής σημαίας – Αίτημα συνδρομής στην Interpol

«Χρυσές» νταντάδες: Φροντίζουν παιδιά δισεκατομμυριούχων – Δεν φαντάζεστε τι κερδίζουν

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Τραγωδία στο εργοστάσιο «Βιολάντα»: Ανύπαρκτο κράτος – Αχόρταγη παραγωγή – Απανθρακωμένες ζωές

Ανείπωτος θρήνος – Πέντε γυναίκες νεκρές στο νυχτοκάματο ενός εργοστασίου σε μια χώρα που κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Δημογραφικό – SOS: To 2025 η Ελλάδα είχε τις λιγότερες γεννήσεις της νεότερης ιστορίας της – 42% κατάρρευση από το 2010

Τραγικά νούμερα για το δημογραφικό - Μόλις 66.532 γεννήσεις είχαμε το 2025 εκ των οποίων μόνο τα 40.000 ήταν ελληνόπουλα

Κοινωνία
Κοινωνία: Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 5 νεκρές εργαζόμενες – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Μεροκάματα θανάτου στην Ελλάδα του 2026 - Οι νεκροί θα ήταν περισσότεροι αν δεν είχε γίνει κοπή της βασιλόπιτας το προηγούμενο βράδυ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει την απαράδεκτη κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των αερομεταφορών - «Πάμε και όπου βγει» και στον αέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Παπαγαλίζοντας τη γραμμή Μερτς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόσβαλε τη νοημοσύνη εκατομμυρίων αγροτών λέγοντας ότι είναι «ελλιπώς ενημερωμένοι»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ο ευρωπαϊκός θεσμός ολοταχώς σε διάσπαση - Ο Καγκελάριος Μερτς αγνοεί το ευρωκοινοβούλιο και επιβάλλει την ατζέντα της Γερμανίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

«Υπάρχουν κι άλλες χώρες που γίνονται τέτοια ατυχήματα, όπως η Ελβετία που είναι μια πολύ οργανωμένη χώρα...», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ενόχλησε UEFA και Τσέλσι ο εκτελεσμένος από τους Άγγλους Κύπριος ήρωας - Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ύψωσαν ανενόχλητοι σημαία του ψευδοκράτους σε αγώνα της Γαλατά!

Κοινωνία