ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της

Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ιστιαία μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της, με την φωτιά να πλησιάζει απειλιτικά.
Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της, με την φωτιά να πλησιάζει απειλιτικά.

«Βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του OPEN TV.

«Είμαστε στο έλεος, θα καούμε! Στείλτε δυνάμεις», σημείωσε η πυρόπληκτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε έχουν μεταφερθεί όλοι οι πυρόπληκτοι στην περιοχή και κινδυνεύουν, με το πύρινο μέτωπο να κατευθύνεται απειλιτικά στην περιοχή.

Οι κάτοικοι τονίζουν πως για πέντε μέρες δεν έχουν πετάξει πυροσβεστικά αεροσκάφη, με την περιοχή να είναι στο έλεος της φωτιάς.

«Καιγόμαστε, χρειαζόμαστε αεροπλάνα, καιγονται χαράδρες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν πυροσβέστες, θα καούν άνθρωποι», δήλωσε άλλη γυναίκα που πήρε τηλέφωνο στο OPEN.

Λίγα λεπτά μετά και ενώ συνεχίστηκαν τα τηλεφωνήματα στο OPEN των τρομαγμένων ακροατών, όπως φαίνεται στο flightradar24.gr, έφυγαν πυροσβεστικά αεροσκάφη για την περιοχή.

Φωτιά Ιστιαία - Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της, με την φωτιά να πλησιάζει απειλιτικά.

Αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη κίνηση είναι μία σημαντική εξέλιξη για την καταπολέμηση του πύρινου μετώπου στην Ιστιαία, όπου έχουν βρει καταφύγιο πυρόπληκτοι από την Βόρεια Εύβοια.

Σίγουρα θα χρειαστεί συζήτηση για την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού, αφού χρειάστηκε ένας τηλεοπτικός σταθμός να δώσει βήμα στους πολίτες για να υπάρξει αφύπνηση του κράτους για την φωτιά στην Ιστιαία.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πλησιάζει η φωτιά – Κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Δεν τελειώσαμε θα έχει καύσωνα και την άλλη εβδομάδα

Φωτιά Εύβοια: Νέο μέτωπο προς Αιδηψό – Δραματική έκκληση για εναέρια μέσα

Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Ιστιαία – Αιδηψός: Πάνε πυροσβεστικά αεροσκάφη μετά την κραυγή αγωνίας γυναίκας με τα παιδιά της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.