ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Καματριάδες – Κάτοικοι: «Πού είναι οι βουλευτές του νομού μας; Όλο φρου φρου κι αρώματα είναι»

Η φωτιά στην Εύβοια συνεχίζει να καίει ό,τι βρει μπροστά της και στις Καματριάδες κάτοικοι εξέφρασαν την οργή τους για τους πολιτικούς που τους έχουν εγκαταλείψει.
Φωτιά Καματριάδες – Κάτοικοι: «Πού είναι οι βουλευτές του νομού μας; Όλο φρου φρου κι αρώματα είναι»

Έξαλλοι με την πολιτική ηγεσία της χώρας και τους βουλευτές είναι οι κάτοικοι στις Καματριάδες που παλεύουν με την Φωτιά.

Οι πυρκαγιές έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα την Βόρεια Εύβοια, με τους πολίτες όλης της Ελλάδας να παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία τα όσα συμβαίνουν.

Οι κάτοικοι των χωριών της Βόρειας Εύβοιας δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να σώσουν τα σπίτια τους και υπάρχει μεγάλη οργή προς την πολιτική ηγεσία αλλά και τους υπόλοιπους βουλευτές, κάτι που αποτυπώνεται στους τηλεοπτικούς φακούς των καναλιών που καλύπτουν τα γεγονότα.

Η κάμερα του Open που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, βρέθηκε στις Καματριάδες, με τον πρόεδρο του χωριού να μιλάει για το ποια είναι η κατάσταση που υπάρχει, κάνοντας έκκληση για εναέρια μέσα και τονίζοντας πως τους έχουν εγκαταλείψει.

«Ετοιμάζουμε μία ζώνη να μην περάσει η φωτιά απέναντι. Κάνουμε έκκληση να έρθουν αεροπλάνα. Μας έχουν εγκαταλείψει. Πού είναι οι βουλευτές του νομού μας; Όλο φρου φρου κι αρώματα είναι! Η φωτιά πάει στο χωριό Καστανιώτισσα. Μας έχουν εγκαταλείψει όλοι», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

Οι κάτοικοι ήταν εξοργισμένοι καθώς όπως είπαν δεν ήρθε καμιά πυροσβεστική δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Εύβοια: Σε απόγνωση οι κάτοικοι – «Θα καούμε ζωντανοί – Στείλτε αμέσως εναέρια μέσα»

Ένας πρωθυπουργός που δεν ανέλαβε καμία ευθύνη και κοιτάει την επικοινωνία (Vid)

Φωτιές: Εως 6.000 ευρώ σε κάθε πυρόπληκτο νοικοκυριό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Καματριάδες – Κάτοικοι: «Πού είναι οι βουλευτές του νομού μας; Όλο φρου φρου κι αρώματα είναι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.