ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στα Βίλια: Πύρινη κόλαση για 4η μέρα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία

Ανεξέλεγκτη μαίνεται για 4η μέρα η φωτιά στα Βίλια, με τις αρχές να εκκενώνουν τους οικισμούς, Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία.
Φωτιά στα Βίλια: Πύρινη κόλαση για 4η μέρα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία

Φωτιά στα Βίλια: Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα Βίλια για 4η συνεχόμενη ημέρα, με την Πυροσβεστική αλλά και τους πολίτες να δίνουν τεράστια μάχη με τις φλόγες πoυ έχουν φτάσει ήδη στα πρώτα σπίτια.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές πήραν την απόφαση να εκκενώσουν τους οικισμούς Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Περίπου στις 06:30 το πρωί της Πέμπτης (19.08.2021) και ενώ η φωτιά στα Βίλα καίει για τέταρτη μέρα, σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα για να ξεκινήσουν τη μεγάλη μάχη τους για να τον περιορισμό της πυρκαγιάς. Παράλληλα, οι βόρειοι άνεμοι στρέφουν τη φωτιά νότια, προς την Οινόη, την Θέα και το Παλαιοχώρι. Δεν απειλείται ο οικισμός στα Βίλια.

Λίγο μετά τις 06:00 το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης στην περιοχή Πανόραμα, ενώ νωρίτερα αστυνομικοί πήγαιναν πόρτα πόρτα για να ζητήσουν από κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή Τιτάν. Σύμφωνα με το MEGA πολλοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που πέρασαν τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βίλια: Παραλίγο αεροπορική τραγωδία με το ρωσικό Ιλιούσιν

Φωτιά στα Βίλια: Πολίτες γιούχαραν άγρια αστυνομικούς

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Cincinati Open

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στα Βίλια: Πύρινη κόλαση για 4η μέρα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.