ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στα Βίλια: Video σοκ με στρόβιλο που πετάει στους πυροσβέστες κορμό από δέντρο!

Ένα σοκαριστικό βίντεο που θυμίζει σκηνικό από ταινία του Χόλιγουντ, είδε το φως της δημοσιότητας.
Φωτιά στα Βίλια: Video σοκ με στρόβιλο που πετάει στους πυροσβέστες κορμό από δέντρο!

Άγιο είχαν πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην Φωτιά στα Βίλια καθώς ένας κορμός δέντρου που σηκώθηκε από στρόβιλο της φωτιάς έπεσε λίγα μέτρα δίπλα τους.

Το φοβερό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η σελίδα του Facebook, «Forecast Weather».

Στο βίντεο ο στρόβιλος που έχει δημιουργηθεί από την φωτιά και τον δυνατό αέρα, φαίνεται να σηκώνει ένα ολόκληρο κομμάτι δέντρου. Αφού το πετάει μερικά μέτρα ψηλά, ο κορμός αρχίζει πέφτει προς το μέρος των πυροσβεστών και του λήπτη του βίντεο. «Κεφάλι! Κεφάλι!» ακούγεται να φωνάζει κάποιος από το πλήθος.

Ο κορμός ευτυχώς σκάει μερικά μέτρα δίπλα από τους παρευρίσκοντες. Μερικά μέτρα τα οποία χώρισαν αυτό το συγκλονιστικό βίντεο από το να γίνει καταγραφή μιας τραγωδίας.

Δείτε το βίντεο:

Η πυρκαγιά στα Βίλια συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη ημέρα. Αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Αττικής, εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία. Στα παραπάνω σημεία έχουν επικεντρωθεί οι επιχειρήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να την θέσουν υπό έλεγχο. Η φωτιά παράλληλα, έχει ενεργές εστίες και αναζωπυρώσεις σε όλη την περίμετρο πολλών χιλιομέτρων, στην οποία έχει εξαπλωθεί.

 

Διαβάστε Επίσης:

Φωτιές: Στις 46 οι συλλήψεις για εμπρησμούς

Φωτιά στα Βίλια: Πύρινη κόλαση για 4η μέρα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Καραούλι, Παλαιοχώρι, Πανόραμα και Αγία Σωτηρία

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στα Βίλια: Video σοκ με στρόβιλο που πετάει στους πυροσβέστες κορμό από δέντρο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.