ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Παιανία: Ήχησε το 112 – Υπό έλεγχο με ισχυρή κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Το μήνυμα αφορούσε τον οικισμό Μπούρα Παπαγγελάκη και προέτρεπε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Φωτιά στην Παιανία: Ήχησε το 112 – Υπό έλεγχο με ισχυρή κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων

Υπό έλεγχο τέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στον οικισμό Αργιθέας στην Παιανία, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των αρχών και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής. Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 18:30 και γρήγορα απείλησε κατοικημένες περιοχές, γεγονός που οδήγησε στην αποστολή προειδοποιητικού μηνύματος από το 112.

Το μήνυμα αφορούσε τον οικισμό Μπούρα Παπαγγελάκη και προέτρεπε τους πολίτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών: «Δασική πυρκαγιά στον οικισμό Μπούρα Παπαγγελάκη Παιανία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Για την κατάσβεση επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις: 50 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, καθώς και 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα από αέρος. Η ταχύτητα της αντίδρασης και ο συντονισμός των δυνάμεων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αποφυγή περαιτέρω εξάπλωσης.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Real Polls για ΟΠΕΚΕΠΕ: To 77,4% δεν πιστεύει στην εξυγίανση Μητσοτάκη – Σχεδόν το 50% βλέπει ακέραιες ευθύνες πρωθυπουργού και υπουργών

Real Polls για ΟΠΕΚΕΠΕ: To 77,4% δεν πιστεύει στην εξυγίανση Μητσοτάκη – Σχεδόν το 50% βλέπει ακέραιες ευθύνες πρωθυπουργού και υπουργών

Οι βαρύγδουπες υποσχέσεις του πρωθυπουργού πάνε στο βρόντο - Σημαντικές απώλειες ξεκίνησε να καταγράφει η ΝΔ λόγω της γενικευμένης κατακραυγής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Κοινωνία
Κοινωνία: Έρχεται ισχυρό κύμα καύσωνα: Στους 43°C ο υδράργυρος

Έρχεται ισχυρό κύμα καύσωνα: Στους 43°C ο υδράργυρος

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Με τα πόδια στη Χάρη Της! Συγκλονιστική κοσμοσυρροή στην Αγία Μαρίνα Βόνης

Με τα πόδια στη Χάρη Της! Συγκλονιστική κοσμοσυρροή στην Αγία Μαρίνα Βόνης

Η προσέλευση κορυφώθηκε την παραμονή της εορτής.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γεράσιμος Μιχελής: O «κακός» που έβαλε σιωπηλά και αθέατα πλώρη για τον παράδεισο

Γεράσιμος Μιχελής: O «κακός» που έβαλε σιωπηλά και αθέατα πλώρη για τον παράδεισο

Ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής «έφυγε» από ανίατη ασθένεια και μας συγκλόνισε με το ταπεινό και βαθύ αποτύπωμα πίστης που άφησε πίσω του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τα 28 της χρόνια κλείνει σήμερα η αγαπημένη μας Μυρτώ – Όσοι φωνάζουν σήμερα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών να απαντήσουν που ήταν τα δικά της!

Τα 28 της χρόνια κλείνει σήμερα η αγαπημένη μας Μυρτώ – Όσοι φωνάζουν σήμερα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών να απαντήσουν που ήταν τα δικά της!

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας της Μυρτώς - «Ξεθώριασε στη μνήμη μου η εικόνα σου πριν σε κάνει έτσι ένα τέρας που ποτέ δεν πείραξες»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού ο Μητσοτάκης – «Θέλουν να μας εξολοθρεύσουν – Ζητάμε εξεταστική για να γίνουμε καλύτεροι»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαλεί τη νοημοσύνη του λαού ο Μητσοτάκης – «Θέλουν να μας εξολοθρεύσουν – Ζητάμε εξεταστική για να γίνουμε καλύτεροι»

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής ο πρωθυπουργός εμφάνισε την απαίτηση να τιμωρηθούν οι γαλάζιοι υπουργοί ως «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Το Λονδίνο κλείνει τα σύνορα – Νέες προσφυγικές ροές ξαναγυρνούν στην Ελλάδα εκτός από αυτούς που έρχονται

Το Λονδίνο κλείνει τα σύνορα – Νέες προσφυγικές ροές ξαναγυρνούν στην Ελλάδα εκτός από αυτούς που έρχονται

Για άλλη μία φορά η μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης δεν λύνει προβλήματα. Τα εξάγει - πάντα προς τα κάτω.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ο Τραμπ κήρυξε εμπορικό πόλεμο στην Ευρώπη και την πληρώνει το… ελληνικό ροδάκινο

Ο Τραμπ κήρυξε εμπορικό πόλεμο στην Ευρώπη και την πληρώνει το… ελληνικό ροδάκινο

Η αγροτική Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός εμπορικού πολέμου που την ξεπερνά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι – Η Βουλή κάνει το ένα δώρο μετά το άλλο στο Νίκο Παπαδόπουλο

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι – Η Βουλή κάνει το ένα δώρο μετά το άλλο στο Νίκο Παπαδόπουλο

Με την άρση ασυλίας Παπαδόπουλου ξεγυμνώνεται σιγά σιγά... μόνο του ένα σάπιο σύστημα και όσοι το υπηρετούν.

Κοινωνία