ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξεφεύγει η «πύρινη λαίλαπα», εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων! (vids)

Μεγάλη αναζωπύρωση λαμβάνει χώρα στη Βαρυμπόμπη δίπλα στην περιοχή του Τατοΐου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ!
Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξεφεύγει η «πύρινη λαίλαπα», εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων! (vids)

Φωτιά Βαρυμπόμπη: : Μεγάλη αναζωπύρωση λαμβάνει χώρα στη Βαρυμπόμπη δίπλα στην περιοχή του Τατοΐου όπως μετέδωσε η ΕΡΤ!

Φωτιά Βαρυμπόμπη:  UPDATE (το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς)

Έκτακτο μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής Δροσοπηγή από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Η φωτιά βρίσκεται πλέον μέσα στα σπίτια όπως ενημερώνει η ΕΡΤ!
-Μεγαλώνει η έκταση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, μετά τη νέα αναζωπύρωση που είχαμε νωρίτερα σήμερα. Πλέον το «μέτωπο» εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων περίπου! Μεγάλη ανησυχία στις Αρχές για για την περιοχή της Δροσοπηγής, ενώ «συναγερμός» επικρατεί για το Κρυονέρι. Σε απόσταση αναπνοής και από τα βασιλικά ανάκτορα η πυρκαγιά.
– Εκκενώνονται Ιπποκράτειος Πολιτεία και Δροσοπηγή
– 3 μεγάλες αναζωπυρώσεις
– Οι κάτοικοι από την Ιπποκράτειο Πολιτεία πρέπει να κατευθυνθούν προς εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και από Δροσοπηγή προς Αφίδνες και Ωρωπό

Παράλληλα, οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή αποκλείονται για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πυροσβεστικών οχημάτων ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, λεωφορεία είναι έτοιμα να παραλάβουν κατοίκους που δεν διαθέτουν μέσο για να απομακρυνθούν.

Φωτιά τώρα: Η μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στην Αττική φαίνεται πως δεν λέει να τελειώσει καθώς μια νέα αναζωπύρωση δίπλα στην περιοχή του Τατοΐου απειλεί και πάλι, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να βρίσκονται στις επάλξεις!

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γύρω από το κομμάτι που έχει αναζωπυρωθεί η φωτιά υπάρχουν καμένες εκτάσεις οπότε η φωτιά δεν μπορεί να επεκταθεί. Οι δρόμοι στην ευρύτερη περιοχή θα αποκλειστούν για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των πυροσβεστικών οχημάτων.

Φωτιά τώρα: Μεγάλη αναζωπύρωση στη Βαρυμπόμπη

Τα στελέχη του πυροσβεστικού σώματος αναφέρουν ότι ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ η φωτιά προήλθε πιθανότατα από μικρό θύλακα φωτιάς. «Η φωτιά δεν έχει κλείσει» επισημαίνουν. Στο σημείο επιχειρούν έως στιγμής έξι ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος, ωστόσο οι δυνάμεις θα ενισχυθούν.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα: Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Εύβοια – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Φωτια τώρα: Κρανίου τόπος η Ηλεία – Εικόνες που σοκάρουν

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τεντόγλου: «Ήμουν ειλικρινής – Ο Ετσεβαρία ήταν καλύτερος από μένα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξεφεύγει η «πύρινη λαίλαπα», εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.