ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Βαρυμπόμπη – ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112: «Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα!»

Με έκτακτό μήνυμα της μέσω του 112 η Πολιτική Προστασία ζητάει από όλους όσους βρίσκονται στη Δροσοπηγή να απομακρυνθούν!
Φωτιά Βαρυμπόμπη – ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112: «Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα!»

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Με έκτακτό μήνυμα της μέσω του 112 η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ζητάει απο όλους όσους βρίσκονται στη Δροσοπηγή να απομακρυνθούν άμεσα!

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Η μεγάλη αναζωπύρωση που σημειώθηκε στη Βαρυμπόμπη νωρίτερα σήμερα έχει προκαλέσει δραματικές καταστάσεις στην πόλη και τις γύρω της περιοχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «μέτωπο» εκτείνεται σε ακτίνα μεγάλη των 2 χιλιομέτρων με τις Αρχές να έχουν σημάνει «συναγερμό» τις περιοχές Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία, αλλά και το Βασιλικό Κτήμα στο Τατόι!

Σε ακόμη πιο δυσμενή κατάσταση βρέθηκε όμως η Δροσοπηγή, καθώς η φωτιά έφτασε ήδη εκεί και απειλεί σπίτια. Έτσι η Πολιτική Προστασία έστειλε έκτακτο μήνυμα με το 112 προς τους κατοίκους, αλλά και όσους έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή τη δεδομένη στιγμή.

«SOS Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα προς Αθήνα από Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα το οποίο μπορεί να δείτε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Ξεφεύγει η «πύρινη λαίλαπα», εκτείνεται σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων! (vids)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτοψία στην κατεστραμμένη Ηλεία – Είπε πως φταίει η… κλιματική αλλαγή για τις φωτιές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τζόλης: Συμβόλαιο 5 ετών δίνει η Νόριτς, κοντά σε deal με ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά Βαρυμπόμπη – ΕΚΤΑΚΤΟ μήνυμα από το 112: «Αν βρίσκεστε στη Δροσοπηγή εκκενώστε τώρα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.