ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ «έφαγε» όλο το νερό από ρίψη καναντέρ! (video)

Φωτιές: O ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, δέχθηκε όλο το νερό από το καναντέρ, όταν αυτό έκανε την ρίψη για τις πυρκαγιές. Φωτιές: Ο Μίλτος Σακελλάρης, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε το ρεπορτάζ του, στο μέτωπο της πυρκαγιάς, όταν και συνέβη το… απρόοπτο. Το καναντέρ που περνούσε εκείνη την ώρα και έκανε ρίψεις νερού για να...
Φωτιές: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ «έφαγε» όλο το νερό από ρίψη καναντέρ! (video)

Φωτιές: O ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, δέχθηκε όλο το νερό από το καναντέρ, όταν αυτό έκανε την ρίψη για τις πυρκαγιές.

Φωτιές: Ο Μίλτος Σακελλάρης, από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έκανε το ρεπορτάζ του, στο μέτωπο της πυρκαγιάς, όταν και συνέβη το… απρόοπτο.

Το καναντέρ που περνούσε εκείνη την ώρα και έκανε ρίψεις νερού για να σβήσει την φωτιά, έριξε όλο το νερό στο σημείο που βρισκόταν ο ρεπόρτερ.

Όλα αυτά έγιναν ενώ βρισκόταν ζωντανά στον αέρα. Έτσι η περιγραφή του ήταν: «Το εναέριο μέσο πετάει από πάνω μας αυτή τη στιγμή και κάνει ακόμα μια ρίψη νερού στο σημείο».

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε: «Δείτε το νερό! Δείτε πόσο νερό έριξε…. Πάμε πιο πίσω, έπεσε πολύ νερό. Γιώργο, δεν ξέρω αν είδες το νερό».

O Γιώργος Αυτιάς από το στούντιο σχολίασε για το όλο γεγονός: «Είναι πολύ δύσκολο και επικίνδυνο το ρεπορτάζ που κάνεις, Μίλτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά Βίλια: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά – Μάχη με τις φλόγες για 2η μέρα

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τρίτη (17/8)

Μαρία Σάκκαρη: Αποχαιρέτησε πρόωρα το Σινσινάτι με ήττα στην πρεμιέρα από την Κέρμπερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ «έφαγε» όλο το νερό από ρίψη καναντέρ! (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.