ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές Twitter – Απίστευτη οργή για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και τη σιωπή των ΜΜΕ

Η Ελλάδα καίγεται για μία ακόμη φορά και η οργή του κόσμου ξεχειλίζει για κυβέρνηση και ΜΜΕ όπως «αποτυπώνεται» στο Twitter.
Φωτιές Twitter – Απίστευτη οργή για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και τη σιωπή των ΜΜΕ

Φωτιές Twitter: Θλίψη, πίκρα και οργή επικρατεί στους Έλληνες πολίτες καθώς η Ελλάδα έχει παραδοθεί στις «φλόγες» για ένα ακόμη ακόμη καλοκαίρι.

Δεκάδες είναι φωτιές σε όλη τη χώρα και δεν έχει νόημα να αναφέρουμε μόνο κάποια. ευ αυτών καθώς το ζητούμενο είναι ότι η χώρα βρίσκεται και πάλι στο έλεος της «πύρινης λαίλαπας».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στο μεγάλο «μέτωπο» στον Πόρτο Γερμενό (ευτυχώς βρίσκεται σε ύφεση πλέον) ήδη έχει συλληφθεί ένας αλλοδαπός (σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι από την Ουκρανία) ο ως ύποπτος για εμπρησμό.

Πέρα από τον δεδομένο θυμό για το γεγονός ότι η χώρα μας πιάστηκε απροετοίμαστη για μία ακόμη φορά, είναι και το γεγονός ότι τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια έχουν αποκρύψει το θέμα και δεν του δίνουν τις διαστάσεις που πρέπει.

Καίγεται η Ελλάδα και στα κανάλια ησυχία, διαβάσατε στο Sportime όπως και ότι στο κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τις φωτιές «σβήνουν» τα ΜΜΕ!

Ολος αυτός ο θυμός για την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ του κόσμου, αφού συσσωρεύτηκε στη συνέχεια ξέσπασε στα social media. Είναι χαρακτηριστική μια ανάρτηση στο Twitter που αναφέρει: «Η κυβέρνηση μαθαίνει από τα λάθη της. Πέρσι επέτρεψαν στα #μμε_ξεφτιλες να δείξουν φωτιές. Δε θα το ξανακάνει… #φωτια».

Φωτιές Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά tweet

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιές Twitter – Απίστευτη οργή για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και τη σιωπή των ΜΜΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.