ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ! – Γιατί αρνήθηκε να φάει (vid)

Στη γυναικεία πτέρυγα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (28/4).  
Φουρθιώτης: Κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ! – Γιατί αρνήθηκε να φάει (vid)

Στη γυναικεία πτέρυγα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (28/4).  

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χθες (29/4), αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα.  Το πρώτο βράδυ ήταν αρκετά δύσκολο καθώς αποφάσισε να κοιμηθεί πολύ γρήγορα, ενώ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένος ψυχολογικά.

Παράλληλα όπως αναφέρει το protothema.gr, o Φουρθιώτης ζήτησε να μεταβεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο επικαλούμενος προβλήματα υγείας, όταν όμως του εξήγησαν οτι μπορεί μόνο σε δημόσιο, εκείνος δεν δέχτηκε να πάει.

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων η οποία ήταν άδεια, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε να φάει καθώς ακολουθεί ειδική διατροφή για λόγους υγείας.

Κάτι το οποίο ο Μένιος Φουρθιώτης επανέλαβε στους ανθρώπους της ΓΑΔΑ και το πρωί της Πέμπτης (29/4), αρνούμενος και πάλι το φαγητό που του πρόσφεραν.

Έτσι δεν αποκλείεται οι δικοί του άνθρωποι ενδεχομένως να του φέρουν συγκεκριμένα τρόφιμα. Τέλος να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη (28/4) τον επισκέφθηκε ο δικηγόρος του που συνομίλησε μαζί του για πάνω από 20 λεπτά.

Φουρθιώτης: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπι Τζέι Άρμστρονγκ: «Καλύτερος παίκτης στον κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: «Γλεντάει» τους παίκτες του ριάλιτι στο διαδίκτυο! (vid+pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ! – Γιατί αρνήθηκε να φάει (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.